نتایج جستجو برای عبارت :

طرز تهیه صدف خامه ای با ماهی تن و اسفناج

اسفناج Spinach گیاه بومی ایران است و از اوائل قرن اول میلادی کم کم به نقاط دیگر دنیا راه یافت. بطوریکه در تاریخ مسطور است اسفناج در قرن هفتم در چین و در قرن دوازدهم در اسپانیا کشت می‌شده است. کشت اسفناج در سال 1806 در آمریکا شروع شد. اسفناج گیاهی است یکساله دارای ساقه‌ای راست به ارتفاع نیم متر که برگهای آن پخن و نرم مثلثی شکل برنگ سبز می‌باشد. اسفناج نسبت به سرمای زمستان مقاوم است. دو نوع اسفناج وجود دارد که بنام
ادامه مطلب
مواد لازم برای صدف های خامه ای:

۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ عدد کوچک پیاز
۱/۴ پیمانه آرد
۴ پیمانه شیر پرچرب
۱ عدد نان همبرگر
۱/۴ پیمانه پنیر پارمزان
۱/۲ قاشق چای خوری ادویه ایتالیایی
۱/۲ قاشق چای خوری فلفل قرمز
۳۰۰ گرم اسفناج
۳۵۰ گرم کنسرو ماهی تن
۲۰ عدد بزرگ پاستا

ادامه مطلب
خواص اسفناج
اسفناج یکی از انواع گیاهان یک ساله است که دارای ساقه و برگ های لطیفی می باشد. نام علمی اسفناج در زبان انگلیسی Spinacia oleracea است. اسفناج حاوی کاروتنوئیدهای مفیدی مثل لوتئین و گزانتین است که این کاروتنوئیدها باعث از بین رفتن رادیکال های آزاد در بدن می شوند.
برخی مطالعات و پژوهش ها نشان داده است که سبزیجاتی مثل اسفناج می توانند با سرطان هایی مانند دهان ، معده و مری مقابله کنند. عامه مردم فکر می کنند اسفناج حاوی مقادیر زیادی آهن است که ای
طرز تهیه سالاد اسفناج ایتالیایی
 
 
سالاد اسفناج یکی از سالادهای خوشمزه فصلی است که با استفاده از اسفناج تازه تهیه میشود. با طرز تهیه سالاد اسفناج ایتالیایی اصیل آشنا شوید.
 
سالاد اسفناج یکی از سالادهای خوشمزه و مقوی است که به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. همان‌طور که از نام این سالاد مشخص است، ماده اصلی آن اسفناج است که مسلما باید تازه باشد.
ادامه مطلب
گاهی اوقات حرف هایی می شنوی که وسط سرت اسفناج سبز میشه .کلا  آدم های با اعتماد به نفس را دوست دارم.  همیشه فکر می کنم ادم های با اعتماد به نفس در زندگی مفیدند  به پوشش گیاهی کمک می کنند . برای همینه گاهی اوقات رو سر ادم اسفناج سبز میشه.  
 
اسفناج
اسفناج یکی از گیاهان دارای برگ سبز است که به خانواده Amaranth تعلق دارد و نام علمی آن (Spinacia oleracea) است.
اسفناج ریشه خود را در ایران دارد ، اما پربارترین کشورها امروز چین است. و در ایالات متحده آمریکا اسفناج با داشتن بسیاری از مواد مغذی مفید برای سلامتی متمایز است و کالری کمی نیز دارد ، بنابراین به همین دلیل در تمدن های زیادی در طول تاریخ مورد استفاده قرار گرفته است ، این ماده در رژیم مدیترانه ای و خاورمیانه نیز رایج بوده است ، همانطور که ​
اسفناج
زمان مصرف: به عنوان سالاد در کنار ناهار یا شام
علت مصرف:
اسفناج نه تنها سلامتی را با منابع غنی از آنتی اکسیدان بالا می برد بلکه حاوی موادی است که قدرت و سایز غضلات را بالا می برد.
منبغ بزرگ گلوتامین است، اسید آمینهای که برای رشد عضلات، عملکرد سیستم دفاعی و سلامت گوراش و همچنین افزایش سطح هورمون رشد حتی میزان سوخت و ساز ضروری است 
مقدار مصرف:
10 اونس اسفناج خام: 65 کالری، 8 گرم پروتئین، 10 گرم کربوهیدرات، 1 گرم فیبر
نان خامه ای :نکات و دستور تهیه به سبک شیرینی پزی ها
نان خامه ای از جمله شیرینی های همیشگی قنادی ها می باشد که انصافا طعم بی نظیری هم دارد ، (البته اگر شما نگران سلامتی یا اضافه وزن خود نباشید ! ) حالا درست کردن این نان خامه ای در خانه می تواند یک امتیاز مثبت باشد برای کسانی که می خواهند با مقیاس های خودشان این شیرینی را تهیه نمایند.
 
با ما همراه باشید تا
مواد لازم برای نان خامه ای
طرز تهیه شیرینی پرطرفدار نان خامه ای
نکات طلایی برای پخت بهتر نا
نان خامه ای :نکات و دستور تهیه به سبک شیرینی پزی ها
نان خامه ای از جمله شیرینی های همیشگی قنادی ها می باشد که انصافا طعم بی نظیری هم دارد ، (البته اگر شما نگران سلامتی یا اضافه وزن خود نباشید ! ) حالا درست کردن این نان خامه ای در خانه می تواند یک امتیاز مثبت باشد برای کسانی که می خواهند با مقیاس های خودشان این شیرینی را تهیه نمایند.
 
با ما همراه باشید تا
مواد لازم برای نان خامه ای
طرز تهیه شیرینی پرطرفدار نان خامه ای
نکات طلایی برای پخت بهتر نا
سالاد اسفناج و پنیر را حتما برای فصل تابستان مهیا کنید و از طعم خوشممزه آن لذت ببرید :
 
مواد لازم
اسفناج(ترجیحا اسفناج کوچک):۲لیوانانجیر:۴عدد خرد شدهبادام زمینی نمکی:۱/۴لیواننمک و فلفل:به میزان لازم
آب لیمو ترش:۱ق
ادامه مطلب
“بورانی اسفناج” را به شکل های مختلفی تهیه می کنند ولی با سیر و گردو مزه فوق العاده ای دارد و بسیار مقوی می شود. به سرعت و تنها در 30 دقیقه تهیه می شود و به عنوان یک مکمل کم هزینه می توان از آن نام برد.مواد مورد نیاز برای بورانی اسفناج
 
* اسفناج : 1 کیلو
* گردوی خرد شده : 4 قاشق غذاخوری
* ماست : 500 گرم
* سیر تازه : 100 گرم 
* نمک و فلفل و زردچوبه : به مقدار کافی

ادامه مطلب
آلو اسفناج از خورشت های مجلسی و بسیار لذیذه ایرانیه. این خورشت عالی خواص بسیار زیادی هم داره که در ادامه صحبت میکنیم. آلو اسفناج رو هم با گوشت و هم با مرغ میشه تهیه کرد ولی با گوشت مرسوم تره و در واقع آلو اسفناج اصلی که بسیار هم خوش طعم تره با گوشت تهیه میشه. در اینن مطلب طرز تهیه کامل این خورشت لذیذ رو با نکاتش قرار میدیم.

ادامه مطلب
 
طرز تهیه “نان خامه ای” خوشمزه
نان خامه ای یکی از انواع شیرینی های بسیار پرطرفدار و خوشمزه ایرانی است که در دسته بندی شیرینی های تَر قرار می گیرد. این شیرینی محبوب به دلیل شباهتی که به نارنجک دارد با نام شیرینی نارنجکی هم شناخته می شود.
ادامه مطلب
مواد لازم برای ۴ نفر
۳۰۰ گرم برگ اسفناج
یک‌چهارم پیاز قرمز
یک‌دوم فنجان پنیر فتا
یک‌دوم فنجان گردوی خردشده
یک‌چهارم فنجان جوانه‌ی یونجه در صورت تمایل
یک عدد انار متوسط
چهار قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک

ادامه مطلب
 
مواد اولیه : برای 4 نفرنمک به میزان لازمگوشت نیم کیلو (به صورت خورشتی (از مرغ هم میتوان استفاده کرد))آلو 300 گرم (خورشتی یا جنگلی)تره 400 گرمفلفل سیاه به میزان لازمروغن به مقدار لازمپیاز 1 عدد (درشت)اسفناج 750 گرم (پاک شده)
ادامه مطلب
مواد لازم سوپ اسفناج:کره 25 گرم
1 دسته پیاز بهار
، خرد شده1 تره
  (حدود 120 گرم) ، خرد شده2 کرفس چوب کوچک
  (حدود 85 گرم) ، خرد شده1 سیب زمینی کوچک
  (حدود 200 گرم) ، پوست کنده و تفت داده شود½ قاشق مرباخوری فلفل سیاهسهام 1l (ساخته شده با دو حبه مرغ یا سبزیجات)کیسه های 2 200 200-235g اسفناج
150 گرم نیمه چربی کرم فریم
روش درست کردن سوپ اسفناج:کره را در یک قابلمه بزرگ گرم کنید. پیاز بهار ، تره فرنگی ، کرفس و سیب زمینی را اضافه کنید. هم بزنید و روی درب آن بگذارید. 10 دقیق



طرز تهیه:
ابتدا شیر محلی را در یک یا دو قابلمه مناسب ریخته و می گذاریم روی حرارت تا به جوش بیاید. بعد از به جوش آمدن شیر میگذاریم ده تا پانزده دقیقه با شعله ملایم بجوشد،بعد حرارت را خاموش کرده و اجازه می دهیم تا شیر کاملا خنک بشود و رویه ببندد. بعد از خنک شدن شیر، سرشیر را با ملاقه برمی داریم و در ظرف دیگر میریزیم و می گذاریم چند ساعتی در یخچال بماند. بعد از اینکه سرشیر کاملا خنک شد با یک چنگال یا دورکند همزن می زنیم،ابتدا شل میشود ولی بعد فرم
مواد لازم رولت ساده
 آرد کاملا سفید :100 گرم
تخم مرغ:5 عدد
شکر :100 گرم 
آب گرم:3 قاشق سوپخوری 
وانیل :یک دوم قاشق چایخوری 
بیکینگ پودر:یک سوم قاشق چایخوری 
پودرشکر :یک فنجان ( برای تزئین روی رولت)
مواد داخل رولت
خامه :150 گرم خامه
پودر شکر:یک دوم فنجان 
وانیل :یک سوم قاشق چایخوری 
 
ادامه مطلب
نان خامه ای خانگی
“نان خامه ای” یکی از شیرینی های تر پر طرفدار و خوشمزه است که طرز تهیه آن را در این مطلب از آموزش خواهیم داد.
مواد لازم برای تهیه نان خامه ای
تخم مرغ : 4 عدد
آرد : 120 گرم
آب و یا شیر : 1 و 1/4 پیمانه
کره : 60 کرم
وانیل :1/4 قاشق چایخوری
بکینگ پودر : 1/4 قاشق مرباخوری
نمک : 1 پنس
خامه فرم گرفته برای پر کردن نان ها : 1/5 پیمانه
 
ادامه مطلب
نان خامه ای :نکات و دستور تهیه به سبک شیرینی پزی هانان خامه ای از جمله شیرینی های همیشگی قنادی ها می باشد که انصافا طعم بی نظیری هم دارد ، (البته اگر شما نگران سلامتی یا اضافه وزن خود نباشید ! ) حالا درست کردن این نان خامه ای در خانه می تواند یک امتیاز مثبت باشد برای کسانی که می خواهند با مقیاس های خودشان این شیرینی را تهیه نمایند.
ادامه مطلب
طرز تهیه “نان خامه ای” خوشمزه
نون خامه ای یکی از انواع شیرینی های بسیار پرطرفدار و خوشمزه ایرانی است که در دسته بندی شیرینی های تَر قرار می گیرد. این شیرینی محبوب به دلیل شباهتی که به نارنجک دارد با نام شیرینی نارنجکی هم شناخته می شود.

موادلازم :
کره:50 گرم
شکر:1/2 قاشق چایخوری
آب :200 میلی لیتر
آرد:125 گرم
تخم مرغ:4 عدد
بیکینک پودر:1/8 قاشق چایخوری
وانیل :1/8 قاشق چایخوری
خامه قنادی :300 گرم

ادامه مطلب
مواد لازم رولت ساده
 آرد کاملا سفید :100 گرم
تخم مرغ:5 عدد
شکر :100 گرم 
آب گرم:3 قاشق سوپخوری 
وانیل :یک دوم قاشق چایخوری 
بیکینگ پودر:یک سوم قاشق چایخوری 
پودرشکر :یک فنجان ( برای تزئین روی رولت)
مواد داخل رولت
خامه :150 گرم خامه
پودر شکر:یک دوم فنجان 
وانیل :یک سوم قاشق چایخوری 

ادامه مطلب
مواد لازم رولت ساده
 آرد کاملا سفید :100 گرم
تخم مرغ:5 عدد
شکر :100 گرم 
آب گرم:3 قاشق سوپخوری 
وانیل :یک دوم قاشق چایخوری 
بیکینگ پودر:یک سوم قاشق چایخوری 
پودرشکر :یک فنجان ( برای تزئین روی رولت)
مواد داخل رولت
خامه :150 گرم خامه
پودر شکر:یک دوم فنجان 
وانیل :یک سوم قاشق چایخوری 
 

ادامه مطلب
طرز تهیه “نان خامه ای” خوشمزه
درست کردن شیرینی در منزل یک هنر است. اغلب خانم‌های ایرانی ترجیح می‌دهند برای بچه‌ها یا دورهمی‌ها و مهمانی‌ها و اعیاد و مناسبت‌هایی که در آن‌ها شیرینی سرو می‌شود خودشان برای پختن شیرینی دست به کار شوند. از قضا نان خامه‌ای از آن‌دسته شیرینی‌هایی است که اغلب افراد ترجیح می‌دهند از قنادی‌های مشهور آن را تهیه کنند تا از طعم و مزه و کیفیتش مطمئن باشند
مواد لازم برای نان خامه ای
تخم مرغ 4 عدد
کره 50 گرم
آب 200 می
مواد لازم رولت ساده
 آرد کاملا سفید :100 گرم
تخم مرغ:5 عدد
شکر :100 گرم 
آب گرم:3 قاشق سوپخوری 
وانیل :یک دوم قاشق چایخوری 
بیکینگ پودر:یک سوم قاشق چایخوری 
پودرشکر :یک فنجان ( برای تزئین روی رولت)
مواد داخل رولت
خامه :150 گرم خامه
پودر شکر:یک دوم فنجان 
وانیل :یک سوم قاشق چایخوری 

ادامه مطلب
طرز تهیه لازانیا اسفناج و پنیر را در مجله دلتا بخوانید.
لازانیا اسفناج و پنیر یکی از لازانیاهای خوش‌طعم و خوش عطر است که به راحتی درست می‌شود. این لازانیا را به دو صورت ساده و رولی می‌توان تهیه کرد. لازانیا اسفناج و پنیر مناسب گیاهخواران و افرادی است که غذاهای بدون گوشت مصرف می‌کنند.
مواد لازم تهیه سس لازانیا :
روغن زیتون: یک قاشق سوپ‌خوری
سیر: یک حبه
پیاز: یک عدد
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپ‌خوری
گوجه فرنگی: ۲ عدد
ریحان خرد شده: یک و نیم قاشق چ
به نقل از میزان، جو از جمله مواد خوراکی است که جزو سوپر غذا‌هایی به حساب می‌آید که پشتیبان دستگاه گوارش ماست.جو سرشار ازفیبر‌های محلول و نیز ویتامین B۱ است که در کاهش جذب چربی‌ها در روده و نیز تجزیه و تبدیل انرژی غذا‌هایی که می‌خوریم خیلی کمک می‌کند.
ماست
نه تنها ماست یک خوراکی خوشمزه است، بلکه لطیف و خوش رایحه هم هست. ماست، منبع غنی پروتئین و سرشار از پروبیوتیک است. بدن شما به راحتی ماست را هضم کرده، و آن را فورا به منابع انرژی بدنتان منت
 
بورانی یک پیش غذای اصیل ایرانی است ولی در ترکیه و کشورهای حاشیه مدیترانه نیز انواع بورانی درست می‌شود. در میان انواع بورانی بورانی اسفناج بسیار محبوب و خوش طعم است.
مواد لازم
500 گرم اسفناج
2 فنجان ماست چکیده
1 قاشق سوپخوری روغن
1 حبه سیر
نمک و فلفل
دستور العمل‌
ابتدا اسفناج را به دقت تمیز می‌کنیم و در ظرفی می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم تا به خوبی بپزد.
سپس آنرا به همراه سیر کمی در روغن تفت می‌دهیم.
در این مرحله ماست را با کمی نمک و ف
می گفتی عشق های این زمانه بوی خامه می دهند.
همان خامه ی سفید و هلالی روی فنجان قهوه که
با یک هم زدنِ قاشق متلاشی می شود. من آن قدر به خامه ی روی قهوه زل زده ام که
چشمانِ بی فروغم در رسوباتِ این دلهره ها
همانند سیروپِ آلبالو ته نشین شده اند.ذهنم شبیه قصرِ دراکولا شده است.
اگر  برن استوکر  آن را می دید بار دیگر داستان جدیدی
از  دراکولا  می نوشت.می خواهم چیزی بگویم؛ امّا حرف ها مُدام توی دهانم می خشکند.
شبیه ماهی دهان پرور که نوزادشان را در دهانشان
مواد لازم برای تهیه نان خامه ای با توت فرنگی :

شیر
 ۱/۸ لیتر (۱۲۵ میلی لیتر)

 آب
 ۱/۸ لیتر (۱۲۵ میلی لیتر)

 کره
 ۸۰ گرم

 آرد
 ۲۵۰ گرم

 تخم مرغ
 ۴ عدد

 پودر قند
 ۱ قاشق غذاخوری

 خامه
 ۲۰۰ گرم

 توت فرنگی
 ۱۰۰ گرم

 نمک
 کمی (نوک قاشق چایخوری)

 وانیل
 ۱/۴ قاشق چایخوری

طرز تهیه نان خامه ای با توت فرنگی :
این میزان مواد اولیه برای تهیه ۱۲ عدد نان خامه ای کافی است.
آب، شیر، کره و کمی نمک  را با هم مخلوط کرده و گرم کنید تا به جوش بیاید. سپس، آرد را هم ا
 آموزش رز تهیه سالاد خوشمزه سیب زمینی با خامه ترش
مواد لازم برای سالاد سیب زمینی با خامه ترش
خامه ترش سه چهارم فنجان
سیب زمینی 900 گرم
پیازچه خرد شده نصف فنجان
شوید خرد شده 1 قاشق غذاخوری سر پر
سرکه سیب یک سوم فنجان
نمک 2 قاشق چای خوری
فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه سالاد سیب زمینی با خامه ترش
برای تهیه این سالاد باید در ابتدا سیب زمینی ها را آب پز کنید.
در این فاصله سس سالاد را درست کنید، تمام مواد سس را در ظرفی بریزید و خوب هم بزنید تا یک
دستور پخت چند مدل بورک ترکی خوشمزه :
بورک ترکی اسفناج و پنیر فتا
بورک با سیب زمینی
بورک سوسیس و پنیر
بورک گردویی
  آموزش طرز تهیه بورک:
بورک ترکیه‌ای اسفناج و پنیر فتا یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین انواع بورک است و یک میان وعده مقوی و مفید به خصوص برای دانش‌آموزان برای ناهار و عصرانه محسوب می‌شود. اهالی ترکیه و سایر کشورهای خاورمیانه بورک اسفناج و پنیر فتا را در وعده صبحانه میل می‌کنند. می‌توانید بورک‌ ترکیه‌ای پنیر و اسفناج را بپیچی
طرز تهیه پیش غذا 
مواد لازم برای دیپ اسفناج خامه ای
سس مایونز نصف لیوان
خامه ترش 1 لیوان
پودر سوپ آماده 1 بسته
اسفناج خرد شده پخته نصف لیوان
فندق خرد شده 1 لیوان
نان تست 10 عدد
 مواد لازم برای پاستا صدفی مرغ و اسفناج
پاستا صدفی حدود 18 عدد یا 450 گرم
پنیر ریکوتا 400 گرم
پنیر پارمزان رنده شده 1/4 فنجان
تخم مرغ 1 عدد
اسفناج درشت خرد شده 2 فنجان
مرغ پخته و خرد شده 1 فنجان
پنیر پیتزا 2 فنجان
سس مارینارا 3 فنجان
اطلاعات مواد مغذی
570 کالری
28 گرم چربی
48 گرم کربوهی
سوپ میسو کلم پیچ و لوبیا سفید خامه ای
سوپ میسو کلم پیچ و لوبیا سفید خامه ای یکی از آن دسته از سوپ های رژیمی است که بسیار مقوی و سالم است.
در این دستور پخت سوپ از مجله پارسی دی قصد داریم طرز تهیه سوپ میسو کلم پیچ و لوبیا سفید خامه ای را آموزش دهیم.
ادامه مطلب
گاناش یک‌موجود بسی خوشمزه و بسی به دردبخورهست که تو شیرینی پزی و دسر به کار میاد.از گاناش برای تزیین دسر و کیک ها به صورت شره ای ، برای مغزی شکلات ها، برای زیرسازی کیک های روکش فوندانت، برای شکلاتی کردن خامه وانواع فیلینگ و خیلی کاربردهای دیگه میشه استفاده کرد.گاناش ترکیب خامه و شکلاته . به این صورت که خامه روی حرارت ملایم گرم میشه، بدون جوشیدن، و شکلات های خرد شده به اون اضافه میشه. کم کم حرارت خامه شکلات رو آب می کنه و گاناش یکدست میشه. البت
تارت سیب با خامه قنادی سولیانوآموزش طرز تهیه تارت سیب با خامه قنادی سولیانو . با این آموزش آشپزی با ما  همراه باشید.
تارت نوعی شیرینی است که روی آن را با مواد مختلف پر می‌کنند. روی تارت باز است و قسمت رویی آن اصلا خمیر ندارد. تارت‌ها انواع مختلفی دارند ما تصمیم داریم طرز تهیه تارت
سیب با خامه قنادی سولیانو که بسیار خوشمزه است را در اختیار شما قرار دهیم.
 
ادامه مطلب
طرز تهیه بورک اسفناج
بورک اسفناج
بورک
اسفناج یکی از غذاهای خوشمزه و نوین در جهان است که مانند انواع بورک ها
اصالتش متعلق به کشور ترکیه می باشد. بورک ها از نظر ظاهری شباهت زیادی به
سمبوسه های لقمه ای دارند. بورک اسفناج را می توانید به عنوان غذای اصلی یا
پیش غذا سرو کنید.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته
است می توانید برای ۴ نفر بورک اسفناج تهیه کنید. در صورتی که می خواهید
مقدار کمتر یا بیشتری بورک اسفناج تهیه کنید کافیست مقدار
ظهر مامانم میخواست ترکیب ماست و اسفناج رو به خوردم بده
منم به فکر چاره ای اندیشیدم
گفتم مامان میدونی که اسفناج آهن داره؟و وقتی با ماست مخلوط بشه آهن خودش که هیچ کلسیم ماست رو هم از بین میبره؟
مامانم هم قانع شد
پ.ن:تازه برای بیشتر کردن پیاز داغش گفتم مامان به حدی خنثی کننده هستند که میشه باشون مین های هشت سال دفاع مقدس رو هم خنثی کرد.
این خورش با سبزی قرمه (دربرگیرندهٔ: تره، جعفری، شنبلیله و گشنیز، اسفناج یا برگ چغندر - زمستان که فصل اسفناج است از اسفناج و هنگامی که برگ چغندر فراهم است، برگ چغندر بکار می‌رود)، لوبیا (قرمز یا چیتی یا چشم بلبلی)، پیاز قرمز و گوشت قرمز پخته می‌شود. مزّهٔ این خورش باید کمی ترش باشد، از این رو، به آن کمی لیمو عمانی خشک یا آب لیموی تازه می‌افزایند که پوست لیمو عمانی، اندکی مزهٔ تلخ خوشایندی به خورش می‌دهد. برای جا افتادن قرمه سبزی زم
 
مواد اولیه : برای 4 نفرپنیر خامه ای 85 گرم (نرم شده)کره 6 قاشق غذاخوری (نرم شده)موسیر 2 قاشق غذاخوری (رنده شده)پودر لیمو 1/2 قاشق چای خوریمرغ 1.5 فنجان (مرغ پخته خرد شده)قارچ 115 گرم (خرد شده)خمیر ورقه ای 340 گرم (1 بسته)نان 2/3 فنجان (نان حبه شده)سس به مقدار لازم (سس ترش و شیرین - اختیاری)
ادامه مطلب
خورشت آلو اسفناج 
خورشت واقعا لذیذ و آسون اول یه پیاز نگینی تفت بدید بعد سینه یا ران مرغ بهش اضافه کنید با نمک فلفل و زردچوبه و زعفران تفت بدید و آب بریزید بپزه.بعد که پخت از آب مرغ جدا کنید و در روغن سرخ کنید و کنار بذارید.یک تا دو دسته اسفناج رو درشت خرد کنید و تفت بدید فلفل و زرچوبه و کمی نمک اضافه کنید بذارید کامل آبش تبخیر بشه حدود بیست عدد آلو بخارا و دو تا سه قاشق آبلیمو یا آب نارنج یا آبغوره اضافه کنید و تفت بدید به آب مرغ اضافه کرده بذاری
 
خورشت آلو اسفناج، یکی از انواع خورشت ایرانی است که می‌توان آن را با مرغ و یا گوشت تهیه کرد. سبزی مورد استفاده در طبخ این غذا اسفناج است و استفاده از آلو طعم ترش و شیرین به این غذا می‌دهد. این غذا را با دستور پخت زیر می‌توانید به سادگی تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
 
مواد لازم
500 گرم ماهیچه بدون استخوان یا 750 گرم گوشت با استخوان
1 کیلوگرم اسفناج
250 گرم آلو
روغن
4 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
آبغوره یا آبلیمو
نمک و فلفل

طرز تهیه خورشت آلو اسفن
آلو اسفناج از خورشت های مجلسی و بسیار لذیذه ایرانیه. این خورشت عالی خواص بسیار زیادی هم داره که در ادامه صحبت میکنیم. آلو اسفناج رو هم با گوشت و هم با مرغ میشه تهیه کرد ولی با گوشت مرسوم تره و در واقع آلو اسفناج اصلی که بسیار هم خوش طعم تره با گوشت تهیه میشه. در اینن مطلب طرز تهیه کامل این خورشت لذیذ رو با نکاتش قرار میدیم.
 
مواد لازم برای خورشت آلو اسفناج
گوشت گوسفندی 300 گرم
اسفناج تازه 700 گرم
تره 300 گرم
آلو خورشتی 200 گرم
پیاز 2 عدد
سیر 1 حبه
نمک و
 آموزش آشپزی:آیا اسفناج را باید پخت؟



 

جوشاندن سبزیجات باعث از دست رفتن ویتامین های محلول در آب می شود
 
همانطور که همه طرفداران ملوان زبل می
دانند اسفناج آدم ها را قوی می کند چون سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی
است و اگر درست پخته شود ارزش برنامه غذایی را دو چندان می کند.
 
فقط به خاطر این که وقتی کودک بودید
مادرتان اسفناج را می جوشاند قرار نیست شما هم همین روش را دنبال کنید.
خوردن اسفناج پخته شده هم کسل کننده است و هیچ لذتی ندارد و هم
طرز تهیه رولت بدون فر را برای آن افرادی که فر ندارند قرار دادم که راحت بتوانند درست کنند که اتفاقا عالی می شود.
مواد لازم جهت تهیه رولت خامه ای بدون فر  تخم مرغ 2 عددآرد  50 گرمشکر 50 گرموانیل  1/4 قاشق چایخوریبکینگ پودر  1/2 قاشق چایخوریخامه  1 عدد   طرز تهیه رولت خامه ای بدون فربرای پخت رولت خامه ای بدون فر، ابتدا تخم مرغ و وانیل و شکر را آن قدر با همزن بزنید تا پوک و سبک شود و حجم مواد به دو برابر برسد. سپس آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید و به م
بورانی اسفناج یکی از خوراکی هایی هست که هم از ان میتوان به عنوان یک وعده ی غذایی کامل استفاده کرد، هم به عنوان پیش غذا و هم به عنوان چاشنی ای به همراه غذا. همچنین این غذا به خاطر داشتن کلسیوم موجود در ماست و آهن فراوان در اسفناج به شما پیشنهاد میشود که این غذای لذیذ را حتما در وعده های غذایی خود و فرزندانتان جای دهید. ما در این مطلب چگونگی درست کردن این غذای آسان و کم هزینه را آموزش میدهیم پس با ما همراه باشید.

ادامه مطلب
خورشت آلو اسفناج
دستور تهیهاول از همه توی قابلمه روغن میریزیم و یه دونه پیاز بزرگ و نگینی خرد میکنیم و بهش زردچوبه میزنیم و سرخش میکنیم.تکه های مرغ رو بهش اضافه میکنیم و تفتش میدیم.بهش نمک و فلفل اضافه میکنیم.نیم کیلو اسفناج و خرد میکنیم و تو تابه تفتش میدیم،ابش که کشیده شد روغن میریزیم و سرخش میکنیم،اسفناج سرخ شده رو به پیاز و مرغ تفت داده شده اضافه میکنیم و یکم که این مواد باهم میکس شد بهش آبجوش اضافه میکنیم تا حدی که روی مرغها رو بپوشونه.م
دیشب جشن یلدا رو خونه مامان بزرگم گرفتیم و همه هم بودن. حسابی خوش گذشت خداروشکر و البته جای پدربزرگم حسابی خالی بود. امروز هم کیک خامه ای پختم واسه اولین بار، برخلاف تصورم خامه کشی اصلاااا خوب نشد. خامه شل شد و یه وضعی اصن. اما خب به هرحال خوشمزه بود. 
این روزا خیلی کار میکنم خداروشکر. حوصله درس هم ندارم. مینویسم که بدونم درس بده و من نمیخوامش و بعدا واسه دانشگاه دلم تنگ نشه! البته بگم بازم خوبه ادم تحصیلات دانشگاهی داشته باشه، خوش میگذره دانشگ
طرز تهیه سالاد کیوی و اسفناج
اگر طرفدار رژیم غذایی سالم هستید یا می‌خواهید استراحت کنید و از خوردن یک خوراکی هیجان‌انگیز لذت ببرید سالاد کیوی و اسفناج بهترین گزینه است. ترکیب بی‌نظیری از میوه‌ تازه به همراه پنیر و مغز آجیل  که سبک و مغذی و سرشار از رنگ و طعم‌های طبیعی است. اگر می خواهید سالاد کیوی را به عنوان وعده‌ اصلی غذایی میل کنید کافی است کمی سینه‌ مرغ گریل شده همراه با نان باگت تست شده به آن اضافه کنید. این میزان رسپی برای دو نفر به
برای آشنایی با طرز تهیه سوپ اسفناج و خامه با مجله دلتا همراه باشید.
سوپ اسفناج و خامه نوعی پیش غذای اسپانیایی است که ظاهر خوبی دارد و مناسب سرو در مهمانی ها است. همچنین سوپ اسفناج برای سرماخوردگی خوب است و باعث تسکین آن می‌شود. پیشنهاد می‌شود سوپ اسفناج و خامه را درست کرده و از طعم خوب آن لذت ببرید.
مواد لازم تهیه سوپ اسفناج و خامه :
اسفناج: ۵۰۰ گرم
پیاز: یک عدد
لیمو ترش: یک عدد
خامه: یک پیمانه
روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری
شوید خرد شده: ۳ قاشق غذاخو
طرز تهیه موس کره بادام زمینی
مواد لازم برای تهیه موس کره بادام زمینی :

 پنیر خامه ای
 ۱۵۰ گرم

 خامه
 ۱۰۰ گرم

 کره بادام زمینی
 ۱/۳ پیمانه

 شیر عسلی
 ۱/۳ پیمانه

 بیسکوئیت کرم دار شکلاتی
 ۱ بسته

طرز تهیه موس کره بادام زمینی :
خامه و پنیر خامه ای رو توی یه ظرف بریزید و با قاشق مخلوطش کنید.
بعد به مدت حدودا ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که خیلی خنک بشه توی فریزر قرار بدید.
اگر از شوری پنیر خامه ای لذت نمیبرید میتونید به جاش از ماسکارپونه استفاده کنید ولی
کیک خانگی بردیا/گچساران
قبول انواع سفارشات تولد/کافی شاپ/کیکهای صبحانه و عصرانه/کیک های تکنفره مجلسی/انواع کاپ کیک و مافین ساده و مغزدار/کیک های رژیمی/کیک میوه ای/کیک اسفناج/کیک هویج گردو/انواع کیک های شکلاتی و خامه ای و پاستیل خانگی و ...
کیک ۱۰۰%خانگی با بالاترین کیفیت و با طعمی عالی و استثنایی
کافیست یک بار امتحان کنید
تهیه شده از بهترین و با کیفیت ترین مواد اولیه شیرینی پزی 
تلفن ثبت سفارشات:
۰۹۱۷۵۱۹۸۸۱۶  رضایی
لینک کانال:
t.me/cake_bardia_gachsaran
اسفناج منبع بسیار خوبی از ویتامین A است که  بعنوان ضد پیری  شناخته شده است. رتینول یا ویتامین A   محصولات مراقبت از پوست  وجود دارد . ماسک اسفناج برای حفظ سلامت سلول های پوست ضروری است.
همچنین به عنوان یک آنتی اکسیدان  است که از سلول های پوست  در مقابل  رادیکال های آزاد مراقبت میکند. علاوه بر این، رتینول  موجود در اسفناج به  جلوگیری از تخریب کلاژن  کمک کرده و در نتیجه باعث کاهش چین و چروک می شود . ماسک  اسفناج به  تولید کلاژن کمک کرده،  از پو
 
طرز تهیه سس قارچ خوش طعم و خوشمزه
سس قارچ خامه ای سسی خوش طعم و چاشنی ای فوق العاده برای انواع غذاهای گوشتی و غیر گوشتی است. سس قارچ با خامه و یا شیر میتواند تهیه شود اما در حالت کلی سس قارچ راحت و آسان قابل تهیه کردن است و در آماده سازی مواد اولیه آن به مواد خاص و غیر قابل دسترسی نیاز نیست. این سس را میتوانید در منزل و تنها در چند دقیقه به راحتی آماده کنید. سس قارچ برای پاستا ، سیب زمینی سرخ کرده، همبرگر، مرغ، هات داگ و… استفاده میشود. ا
‍ 


✅ مواد لازم:
تخم مرغ محلی / 5 عدد
عسل طبیعی / نصف فنجان
آرد کامل / نصف فنجان
خامه محلی / به مقدار لازم

✍ طرز تهیه:
ابتدا فر را با دمای 350 درجه روشن کنید تا گرم شود.
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید.
زرده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید. وقتی به خوبی زده شد نصف فنجان عسل را اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید تا وقتی که رنگ آن از زرد به کرم متمایل شود.

در ظرف جداگانه ای سفیده تخم مرغ را بزنید تا فرم گرفته و سفت شود و وقتی ظرف را برمی گردانید نریزد.
مواد لازم
۲ قاشق غذا خوری روغن۳ عدد فلفل دلمه‌ای در سه رنگ۳ حبه سیر رنده شده۸۰۰ گرم گوشت چرخ شده۲ قاشق غذاخوری ادویه تاکو۱ قاشق چای‌خوری نمک۲۰۰ گرم گوجه نگینی۴۰۰ میل خامه۲۰۰ گرم پنیر چدار۴۰۰ گرم اسپاگتی (آبکشی شده)پیازچه

ادامه مطلب
خورشت آلو اسفناج به‌صورت متداول با گوشت قرمز طبخ می‌شود. ولی آن را می‌توان با گوشت‌ سفید مانند گوشت مرغ و بوقلمون هم تهیه کرد. البته این خورشت خوش‌مزه را می‌توانید بدون گوشت و گیاهی هم درست کنید.


خورشت آلو اسفناج از خوش‌مزه‌ترین غذا‌های سنتی ایرانی‌ است که هم با مرغ و هم با گوشت پخته می‌شود. ترکیب اسفناج، آلو و گوشت، طعم این خورشت را بی‌‌نظیر می‌کند. خورشت آلو اسفناج یک گزینۀ عالی برای پذیرایی از مهمان‌ها است. این خورشت به‌ سبب و
روش کار این ابزار بسیار ساده و کیفیت خروجی خامه در این کالا کاملا مناسب است . با داشتن این ابزار خامه ای با طعم و کیفیت عالی را روی نوشیدنیهای سرد و گرم میزنید. این گل خامه زن با کپسولهای گاز مخصوص خود کار میکند ، به این روش که خامه قنادی را داخل مخزن ابزار ریخته و بعد از بستن درب کپسول را در خشاب قرادداده ومحکم میبندیم تا تا محتوات کپسول وارد مخزن بشود .سپس پوکه کپسول را خارج میکنیم و بعد از چند بار تکان دادن مخزن و قرار دادن سری دلخواه خود آما
روش کار این ابزار بسیار ساده و کیفیت خروجی خامه در این کالا کاملا مناسب است . با داشتن این ابزار خامه ای با طعم و کیفیت عالی را روی نوشیدنیهای سرد و گرم میزنید. این گل خامه زن با کپسولهای گاز مخصوص خود کار میکند ، به این روش که خامه قنادی را داخل مخزن ابزار ریخته و بعد از بستن درب کپسول را در خشاب قرادداده ومحکم میبندیم تا تا محتوات کپسول وارد مخزن بشود .سپس پوکه کپسول را خارج میکنیم و بعد از چند بار تکان دادن مخزن و قرار دادن سری دلخواه خود آما
طرز تهیه خامه
 
خامه یکی از
فرآورده‌های لبنی است که از چربی شیر که در لایه‌های بالای شیر پیش از
هموژنیزه کردن گرفته می‌شود. از خامه گاهی اوقات برای تزئین روی بستنی
استفاده می‌شود. همچنین در سوپ، سس، انواع خورشت، کاستارد، پادینگ و کیک
نیز از خامه استفاده می‌شود. از خامه زده‌شده بر روی بستنی ساندی،
میلک‌شیک، اگ ناگ، الخ استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه خامه قنادی و فرم گرفته کیک صبحانه و
طرز تهیه خامه
 
خامه یکی از
فرآورده‌های لبنی است که از چربی شیر که در لایه‌های بالای شیر پیش از
هموژنیزه کردن گرفته می‌شود. از خامه گاهی اوقات برای تزئین روی بستنی
استفاده می‌شود. همچنین در سوپ، سس، انواع خورشت، کاستارد، پادینگ و کیک
نیز از خامه استفاده می‌شود. از خامه زده‌شده بر روی بستنی ساندی،
میلک‌شیک، اگ ناگ، الخ استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه خامه قنادی و فرم گرفته کیک صبحانه و
طرز تهیه خامه
 
خامه یکی از
فرآورده‌های لبنی است که از چربی شیر که در لایه‌های بالای شیر پیش از
هموژنیزه کردن گرفته می‌شود. از خامه گاهی اوقات برای تزئین روی بستنی
استفاده می‌شود. همچنین در سوپ، سس، انواع خورشت، کاستارد، پادینگ و کیک
نیز از خامه استفاده می‌شود. از خامه زده‌شده بر روی بستنی ساندی،
میلک‌شیک، اگ ناگ، الخ استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه خامه قنادی و فرم گرفته کیک صبحانه و
طرز تهیه خامه
 
خامه یکی از
فرآورده‌های لبنی است که از چربی شیر که در لایه‌های بالای شیر پیش از
هموژنیزه کردن گرفته می‌شود. از خامه گاهی اوقات برای تزئین روی بستنی
استفاده می‌شود. همچنین در سوپ، سس، انواع خورشت، کاستارد، پادینگ و کیک
نیز از خامه استفاده می‌شود. از خامه زده‌شده بر روی بستنی ساندی،
میلک‌شیک، اگ ناگ، الخ استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه خامه قنادی و فرم گرفته کیک صبحانه و
طرز تهیه خامه
 
خامه یکی از
فرآورده‌های لبنی است که از چربی شیر که در لایه‌های بالای شیر پیش از
هموژنیزه کردن گرفته می‌شود. از خامه گاهی اوقات برای تزئین روی بستنی
استفاده می‌شود. همچنین در سوپ، سس، انواع خورشت، کاستارد، پادینگ و کیک
نیز از خامه استفاده می‌شود. از خامه زده‌شده بر روی بستنی ساندی،
میلک‌شیک، اگ ناگ، الخ استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه خامه قنادی و فرم گرفته کیک صبحانه و
طرز تهیه خامه
 
خامه یکی از
فرآورده‌های لبنی است که از چربی شیر که در لایه‌های بالای شیر پیش از
هموژنیزه کردن گرفته می‌شود. از خامه گاهی اوقات برای تزئین روی بستنی
استفاده می‌شود. همچنین در سوپ، سس، انواع خورشت، کاستارد، پادینگ و کیک
نیز از خامه استفاده می‌شود. از خامه زده‌شده بر روی بستنی ساندی،
میلک‌شیک، اگ ناگ، الخ استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه خامه قنادی و فرم گرفته کیک صبحانه و
طرز تهیه خامه
 
خامه یکی از
فرآورده‌های لبنی است که از چربی شیر که در لایه‌های بالای شیر پیش از
هموژنیزه کردن گرفته می‌شود. از خامه گاهی اوقات برای تزئین روی بستنی
استفاده می‌شود. همچنین در سوپ، سس، انواع خورشت، کاستارد، پادینگ و کیک
نیز از خامه استفاده می‌شود. از خامه زده‌شده بر روی بستنی ساندی،
میلک‌شیک، اگ ناگ، الخ استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه خامه قنادی و فرم گرفته کیک صبحانه و
طرز تهیه خامه
 
خامه یکی از
فرآورده‌های لبنی است که از چربی شیر که در لایه‌های بالای شیر پیش از
هموژنیزه کردن گرفته می‌شود. از خامه گاهی اوقات برای تزئین روی بستنی
استفاده می‌شود. همچنین در سوپ، سس، انواع خورشت، کاستارد، پادینگ و کیک
نیز از خامه استفاده می‌شود. از خامه زده‌شده بر روی بستنی ساندی،
میلک‌شیک، اگ ناگ، الخ استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه خامه قنادی و فرم گرفته کیک صبحانه و
طرز تهیه خامه
 
خامه یکی از
فرآورده‌های لبنی است که از چربی شیر که در لایه‌های بالای شیر پیش از
هموژنیزه کردن گرفته می‌شود. از خامه گاهی اوقات برای تزئین روی بستنی
استفاده می‌شود. همچنین در سوپ، سس، انواع خورشت، کاستارد، پادینگ و کیک
نیز از خامه استفاده می‌شود. از خامه زده‌شده بر روی بستنی ساندی،
میلک‌شیک، اگ ناگ، الخ استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه خامه قنادی و فرم گرفته کیک صبحانه و
طرز تهیه خامه
 
خامه یکی از
فرآورده‌های لبنی است که از چربی شیر که در لایه‌های بالای شیر پیش از
هموژنیزه کردن گرفته می‌شود. از خامه گاهی اوقات برای تزئین روی بستنی
استفاده می‌شود. همچنین در سوپ، سس، انواع خورشت، کاستارد، پادینگ و کیک
نیز از خامه استفاده می‌شود. از خامه زده‌شده بر روی بستنی ساندی،
میلک‌شیک، اگ ناگ، الخ استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه خامه قنادی و فرم گرفته کیک صبحانه و
 
پاناکوتا یک دسر سنتی ایتالیایی است که ترجمه لغوی آن به معنای "خامه پخته شده" است. این خامه در اصل برای منطقه پیدمونت در ایتالیا است و ترکیبی از خامه شیرین شده و ژلاتین است.
مواد لازم
1 پیمانه شیر
1 پیمانه خامه صبحانه
¼ قاشق چایخوری وانیل
⅔ پیمانه شکر دانه ریز
میوه تازه برای تزیین
3 قاشق چایخوری پودر ژلاتین
دستور العمل‌
شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید.
بعد از اینکه کمی حرارت شیر بالا رفت (دقت کنید شیر نباید بجوشد)، پودر ژلاتین را به شیر ا
مواد اولیه : برای 4 نفرپنیر خامه ای 85 گرم (نرم شده)کره 6 قاشق غذاخوری (نرم شده)موسیر 2 قاشق غذاخوری (رنده شده)پودر لیمو 1/2 قاشق چای خوریمرغ 1.5 فنجان (مرغ پخته خرد شده)قارچ 115 گرم (خرد شده)خمیر ورقه ای 340 گرم (1 بسته)نان 2/3 فنجان (نان حبه شده)سس به مقدار لازم (سس ترش و شیرین - اختیاری)
ادامه مطلب
طرز تهیه قهوه دالگونا 
مواد لازم برای تهیه قهوه دالگونا :

 قهوه فوری یا نسکافه
 ۳ قاشق غذاخوری

 شکر یا عسل
 ۳ قاشق غذاخوری

 آب جوش
 ۲ قاشق غذاخوری

 شیر
 ۲ لیوان

طرز تهیه قهوه دالگونا :
اگر یک نوشیدنی غلیظ، خامه ای و خوشمزه دوست دارید دستور تهیه ای که براتون گذاشتم رو انجام بدید.
داخل یک لیوان یا یک پیاله قهوه فوری – شکر و آب را ریخته و با یک قاشق مرباخوری به مدت ۵ دقیقه هم بزنید و یا با همزن برقی اینکار را انجام دهید.
در طی این ۵ دقیقه ملاحظ
 
مواد لازم:3عدد تخم مرغ1 لیوان شکر1 لیوان شیرروغن نصف لیوانبیکینگ پودریک قاشق مرباخوری پر1 بسته وانیل ترک 5 گرمی (1/2قاشق چایخوری)2 لیوان آرد2 و نیم قاشق غذاخوری خوری پودر کاکائوگاناژ:خامه 100 میلی لیتر(نصف پاکت خامه صبحانه)شکلات تلخ
ادامه مطلب
یاحبیب
 
سلام:)
 
اولا اگر بین بچه ها کسی منتظر عکس امروز قرنطینگاری من بود، معذرت میخوام. سرم شلوغ بود و نتونستم عکس بگیرم.
 
دوم:
فردا تولد همسرمه. اولین تولدش که عقد کردیم :) امروز جشن گرفتیم. به دلیل قرنطینه بودن، کیک رو هم خودم پختم.
اینجا جا نداره شاعر بگه
"ایام قرنطینه به این پی بردمتو هر هنری نیاز باشد داری..."
؟ 
جا داره دیگه. مرسی شاعر
 
بعد از مراحل پخت نون و پخت بیسکوییت، به پخت کیک تولد رسیدیم
اما چقد خامه کیک و درست کردن سخته آقا. کلی زم
تا‌به‌حال نویسنده هایی که از آنها ترجمه کرده‌ام، به خوابم نیامده‌اند. اما امروز عصر داشتم چرت می‌زدم که بلند شوم و دوباره کار و کار و کمی
هم دوباره کار که یوزف روت به خوابم آمد. پریشان احوال بود. با تعجب
پرسیدم چته یوزف جان. گفت چون تو مترجم مارش رادتسکی بوده‌ای آمده‌ام به
خاطر تعبیر اسفناج‌های جدی از تو عذرخواهی کنم. گفتم چرا. گفت آخر چرا به
عقل ناقصم نرسیده که اسفناج نمی‌تواند جدی باشد. نگاه کردم دیدم ای داد بیداد، من هم برداشته‌ام ع
مواد لازم
۲ قاشق غذا خوری روغن۳ عدد فلفل دلمه‌ای در سه رنگ۳ حبه سیر رنده شده۸۰۰ گرم گوشت چرخ شده۲ قاشق غذاخوری ادویه تاکو۱ قاشق چای‌خوری نمک۲۰۰ گرم گوجه نگینی۴۰۰ میل خامه۲۰۰ گرم پنیر چدار۴۰۰ گرم اسپاگتی (آبکشی شده)پیازچه

ادامه مطلب
سلام خانوم های باسلیقه ای که امشب مهمون دارن و دوست دارن یه رولت خامه ای خوشمزه رو با سلیقه و دست پخت خودشون تهیه کنن تا بتونن سلیقه خودشونو به رخ فامیل بکشن پیشنهاد من براتون همین رولت خامه ای خوشمزه کنار یه چایی داغ و خوش عطره با من همراه باشید .
منتشر کننده سایت cooking-training.blog.ir


ادامه مطلب
بیبی اسفناج گل باز مقدار 100 گرم 
قیمت محصول : 8900 تومان
برند : Gol baz
برای خرید و مشاهده محصول کلیک نمایید.
 
 
 
گل باز
گل باز عرضه کننده‌ی انواع سبزیجات پخته و خام را در بسته‌بندی‌های پلاستیکی و شفاف است. شست‌وشو و ضدعفونی کردن سبزیجات از اهمیت بالایی برخوردار است چرا که آلودگی و همچنین حشرات موجود در سبزیجات نشسته احتمال ابتلا به بیماری‌ها را افزایش می‌دهند. مزارع گل باز بدون استفاده از حتی یک قطره سم در یک پروسه زمانی هشت ماهه برداشت و با ط
مواد اولیه : برای 4 نفرپنیر خامه ای 85 گرم (نرم شده)کره 6 قاشق غذاخوری (نرم شده)موسیر 2 قاشق غذاخوری (رنده شده)پودر لیمو 1/2 قاشق چای خوریمرغ 1.5 فنجان (مرغ پخته خرد شده)قارچ 115 گرم (خرد شده)خمیر ورقه ای 340 گرم (1 بسته)نان 2/3 فنجان (نان حبه شده)سس به مقدار لازم (سس ترش و شیرین - اختیاری)
در گوناگون همراه ما باشید.
ادامه مطلب
پاناکوتا (انگلیسی: Panna cotta) یک نوع دسر ایتالیایی است که با خامه و ژلاتین در داخل قالب تهیه می شود. این دسر با رام (نوشیدنی)، قهوه، وانیل و دیگر انواع افزودنی ها طعم داده می شود. واژه پاناکوتا در زبان ایتالیایی به معنی خامه پخته شده است.
 
 
مواد لازم
1 پیمانه شیر
1 پیمانه خامه صبحانه
¼ قاشق چایخوری وانیل
⅔ پیمانه شکر دانه ریز
میوه تازه برای تزیین
3 قاشق چایخوری پودر ژلاتین

طرز تهیه پاناکوتا 
دستور العمل‌
شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید.
بع
خوراک مرغ و اسفناج یک غذای ساده، مغذی و خوش‌طعم است. این غذا به‌تنهایی سیرکننده است، اما می‌توان آن را با برنج یا نان سرو کرد.
خوراک مرغ و اسفناج ترکیب شگفت‌انگیزی از مرغ سرخ شده با سس گوجه و اسفناج نرم شده است که با کمی نمک و فلفل، طعم ملایمی پیدا می‎کند. این غذا به‌تنهایی کامل است، اما اگر با برنج یا پاستا همراه شود، عالی است.
در تهی? خوراک مرغ و اسفناج می‌توانید اسفناج و مرغ را بنا به ذائقه، کمتر یا بیشتر کنید. البته به این معنا نیست که ب
دوستان عزیز شما میتوانید این گلاسه عالی رو در کافه ما میل بفرمایید.
قیمت : ۹۵۰۰ تومان در تاتلی
طرز تهیه
مواد لازم

نصف پیمانه بستنی شکلاتی
نصف پیمانه شیرکاکائو
2 قاشق غذاخوری خامه فرم گرفته
پودر کاکائو به میزان لازم
سس شکلات به میزان لازم
مقداری سس شکلات همزمان که لیوان را برمی‌دارید و در دست‌تان می‌چرخانید، بریزید تا تمام دیواره‌های لیوان به سس شکلات آغشته شود.
بستنی شکلاتی را داخل لیوان بریزید سپس شیرکاکائو را نیز به مواد اضافه کنید.
رفته بودم قنادی واسه خالم شیرینی نارگیلی بگیرم همون که رفتم از پشت ویترین چشام به جمالش روشن شد چه رنگ و رویی چه خوشگل بود.
هر چی توصیفش کنم بازم کمه .
نمیدونم چقدر داشتم نگاش میکردم ولی طولانی بود. مغازه شلوغ بود واسه همین با خیال راحت نیگاش میکردم مگه میتونستم نگامو ازش بردارم
غیر ممکن بود سخت بود .
خلاصه دیگه داشت آب دهنم راه میفتاد .
آخه مگه میشه نون خامه ای رو از پشت ویترین دیدو چش ازش برداشت یا آب دهنت راه نیفته . خلاصه اون چشمک عاشقونه کار
هرگز حَسَد نبردم بر منصبیّ و مالی
الّا بر آن که دارد با دلبری وصالی
دانی کدام دولت در وصف می‌نیاید –
چشمی که باز باشد هر لحظه بر جمالی
خرّم تنی که محبوب از در فراز-اش آید –
چون رزقِ نیک‌بختان، بی زحمتِ سؤالی
همچون دو مغزِ بادام، اندر یکی خزینه،
با هم گرفته انسی، وز دیگران ملالی
دانی کدام جاهل بر حالِ ما بخندد –
کو را نبوده باشد در عمرِ خویش حالی
سالِ وصال با او یک روز بود گویی
واکنون – در انتظار-اش – روزی به‌قدرِ سالی
ایّام را، به ماه
 
طرز تهیه مخلوط پلو خامه ای 
قفسه ادویه‌های هر آشپزخانه‌ای، یک سری ادویه‌های خاص و خوش‌عطر دارد که طعم و مزه غذاها را حسابی گرم و دلنشین می‌کند. مخلوط پلو خامه ای با ادویه‌هایی از رنگ و طعم جنوبی، ادویه هندی و پاکستانی درست شده و با خامه ترش حسابی نرم و خوش‌خوراک می‌شود. همراه ما باشید.
بیشتر بخوانید
مواد لازم برای تهیه مخلوط پلو خامه ای
برنجیک پیمانه
نخود فرنگینصف پیمانه
آب مرغدو پیمانه
چوب دارچینیک عدد
خامه ترش خرید آنلاین100 گرم
سی
غذاهای محلی، جلوه‌ای از ذوق و هنر مردم هر منطقه در تنوع بخشیدن به زندگی با چاشنی فرهنگ آن دیار هستند. غذاهای محلی آمل نیز از جمله نکات برجسته این شهر هستند. در این مقاله با غذاهای محلی آمل آشنا می‌شویم. کتلت، کته آملی، خورش مرغ ترش، اسفناج پته، مرغ شکم پر آملی، پلو زعفرانی، اردک جوجه، سبزی‌پلون، نازخاتون، اسفناج پته تنها برخی از مهم‌ترین غذاهای محلی و ملی آمل هستند.
انواع غذاها
ترشی تره:مواد بکار رفته: سبزی آش (شامل اسفناج، جعفری، تره
مواد لازم خمیر:آرد دو پیمانه ، آب ولرم دو سوم پیمانه ، نمک یک قاشق چایخوری ، تخم مرغ یک عدد .مواد میانی:اسفناج 750 گرم پاک نشده ( فقط قسمت برگ و استفاده میکنیم ) ، پیاز یک عدد درشت ، قارچ 15_20 عدد ، روغن زیتون یا روغن ... به اندازه ی کافی ، نمک و فلفل و زیره ی سبز .کره ی آب شده برای چرب کردن لایه های خمیر 100 گرم ( تو دستور اصلی مقدار کره دوبرابر بود من 100 گرم استفاده کردم.
طرز تهیه:پیاز و نگینی خرد میکنیم و با روغن سرخ میکنیم و بعد قارچ و اضافه میکنیم و تفت م
طرز تهیه پاناکوتابرای درست کردن پاناکوتا ابتدا شیر سرد را در ظرفی ریخته و پودر ژلاتین را روی آن بریزید و بگذارید بماند و حالا تابه ای را روی حرارت کم گذاشته و شکر و خامه را داخل آن تفت دهید تا گرم شود ، قبل از جوشیده شدن خامه ، وانیل را اضافه کرده آن را از روی شعله بردارید.
شیرو ژلاتین را خوب هم بزنید و از صافی عبور دهید تا تکه های ژلاتین داخل آن باقی نماند و حالا مخلوط شیر و ژلاتین را با مخلوط خامه ترکیب کرده و در قالب های مورد نظرتان بریزید.
دس
کف ساز شیر یا همان فوم ساز دستگاهی است برای تهیه فوم و کف از شیر به صورت دستی ، همزن دستی کوچک خوش ساخت وحرفه ای که به راحتی میتوانید به غیر از همزدن شیر برای تهیه خامه سایر نوشیدنی ها را نیز برایتان هم بزند.
فروتر،کف ساز و خامه زن وسیله ای فوق العاده و به صرفه برای درست کردن کف شیر ، هم زدن خامه و حتی پوره کردن میوه… می‌باشد.این دستگاه یک همزن و کف ساز فوق العاده است که با زدن یک دکمه کار شما را راحت می کند.پره‌ی فلزی این همزن می‌تواند به راحت
طرز تهیه روکر موز (دسر ایتالیایی)
مواد لازم برای تهیه دسر روکر موز :

 پودر ژله موز
 ۱ بسته

 پودر ژلاتین
 ۳ قاشق

 شکلات چیپسی
 ۱/۲ پیمانه

 خامه صبحانه
 ۲۰۰ گرم

 پنیر خامه ای یا ماسکارپونه
 ۱۵۰ گرم

 شکر
 ۱ پیمانه

 گردو خرد شده
 ۱/۲ پیمانه

 نشاسته ذرت
 ۳ قاشق غذاخوری

 شیر
 ۲ پیمانه

 موز
 ۲ عدد

 آب سرد
 ۱/۲ پیمانه

 تخم مرغ
 ۱ عدد

طرز تهیه روکر موز :
ابتدا پور ژله را درون یک ونیم لیوان آب جوش حل میکنیم وبن ماری میکنیم تا شفاف شود ودرون قالب چ
طرز تهیه دسر ژله ماست توت فرنگی
مواد لازم برای تهیه ژله ماست توت فرنگی :

 توت فرنگی
 ۱ پیمانه

 ژله توت فرنگی
 ۱ بسته

 ماست خامه ای
۲ پیمانه

 آب جوش
 نصف پیمانه

طرز تهیه دسر ژله ماست توت فرنگی :
 در ابتدا توت فرنگی هارا خرد می کنیم,سپس ماست را در ظرف جداگانه هم میزنیم.
پودر ژله توت فرنگی را به ۱ فنجان آب در حال جوش اضافه کرده و کاملاحل میکنیم.
بعد از اینکه مخلوط پودر ژله و آب کمی سرد شده به ماست اضافه کرده.
سپس توت فرنگی های خرد شده را اضاف
مواد لازم برای تهیه کرانچ ساده و شیک:
 
بستنی:6 اسکوپخامه:2 قاشق غذاخوریدراژه قهوه یا شکلاتی:15 عددکیک خرد شده:3قاشق غذا خوریبیسکویت قهوه یا شکلاتی:5 عددشیر قهوه:450 میلی لیترکرانچ شیک طرز تهیه کرانچ شیک :این دسر بسیار خوشمزه را به راحتی میتوانید در منزل درست کرده و در مجالس و مهمانی ها آن را سرو کنید.ابتدا کیک ، بیستکوییت و دراژه ها را خرد کنید و کنار بگذارید.
حالا خامه و شیرقهوه را داخل مخلوط کن بریزید و با هم مخلوط کنید ، بستنی را افزوده و دوبا
 
 
جانم برایتان بگوید که کوه سنگینی را جا به جا کردم و جانِ نکندنی ام را در چند عرصه ی مختلف کندم و دلاشوبه ی درس و مشق بیات شده نیز تمام شد و اگر بتوانم یک مقاله ی دیگر بنویسم شاید تا مدتی دست از سر خودم بردارم .خسته و سرمازده از سرکار برگشته ام و می خواهم برای خودِ کم خونم پوره ی اسفناج درست کنم اما پخش و پلا افتاده ام توی تخت و عمرا بتوانم بلند شوم و زیر گاز را خاموش کنم.خانه را بوی گند اسفناج پخته برداشته نه بوسه ای در کار است و نه نشیب سینه ا
کافه لاتهCafé Latteهر روز با یک کافه لاته از خودتان پذیرایی کنید.باکیفیت ترین دانه های قهوه عربیکا و روبوستا با گانودرما همراه با ترکیب (خامه و شکر درصورت تمایل) شما را به یک لاته خامه ای دعوت می کند. طعم شیرین و خامه ای برای شروع روز بدون نیاز به صرف زمان طولانی برای آماده کردن لاته روزانه حاوی گانودرما لوسیدوم طبیعیگورمت کافه لاته چیست؟کافه لاته ترکیبی لذیذ از کافه اسپرسو و خامه است.در واقع، کافه لاته یک واژه ایتالیایی برای شیرقهوه است.باکیفی
مواد لازم برای سوپ کرفس
 ساقه کرفس تازه:نیم کیلو
پیاز:2 عدد متوسط
آب مرغ یا آب قلم:3 تا 4 لیوان
کره:400 گرم
سیب:2 عدد متوسط
پنیر خامه ای:100 گرم
خامه:100 گرم
جعفری خرد شده:نصف فنجان
نمک و فلفل:به میزان لازم
آبلیمو:2 قاشق غذاخوری
 
 
ادامه مطلب
مواد لازم سوپ کرفس:
    2 قاشق غذاخوری روغن زیتون یا کره    1 پیاز ، تفت داده شده    4 میخک سیر چربی ، خرد شده خشن    6 فنجان کرفس ، برش نازک (حدود 1 پوند 1 ¼ 1 پوند) 1 سر بزرگ فوق العاده ، برخی از برگ ها را برای جوشانده ذخیره کنید    2 فنجان سیب زمینی ، به قطعه قطعه قطور ½ اینچ (حدود ¾ پوند) - 1 راس بزرگ بزرگ پوست کنده ، یا از چند یوان استفاده نشده ، استفاده نشده است.    4 فنجان سبزیجات گیاهی یا مرغ (یا 4 فنجان آب + 1 قاشق غذاخوری "بهتر از پایه گیاهی" از سبزی
 آرد ۱ پیمانه کره ۱۰۰ گرم تخم مرغ ۳ عددشکر نصف پیمانهخامه یا شیر نصف پیمانه شکلات تلخ یا شیرین ۵۰ گرم پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری وانیل نوک قاشق چایخوری بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری آرد، بکینگ پودر و پودر کاکائو رو باهم مخلوط و الک میکنیم.شکلات رو به روش بن ماری آب میکنیم(‌روی بخار آب میزاریم تا کاملا شفاف و براق بشه)میزاریم کنار خنک بشه شکر و کره رو با همزن میزنیم تا کاملا سفید بشه.تخم هارو دونه دونه اضافه میکنیم به همراه وانیل خوب میزنیم. ش
امروز سحر خواب موندم و بدون سحری روزه گرفتم تموم روز از سر درد داشتم میمردم و ۴ساعت ظهر خوابیدم و همش روی پاور سیوینگ بودم! افطارمو با خامه نارنجکی(نون خامه ای) باز کردم :)) 
حس میکنم دارم استیبل میشم و به یک ثباتی از نظر شخصیتی دارم میرسم.به عبارتی دارم بزرگ میشم.دیگه نگران قضاوت های مردم نیستم! نگران حرف های مردم هم نیستم ،من اونقدر عاقل و بالغ شدم که بفهمم چی درسته و چی غلط،۲۰ و اندی سال دائم نگران حرف مردم بودم از الان به بعد میخوام برای دل خ
 
 
جانم برایتان بگوید که کوه سنگینی را جا به جا کردم و جانِ نکندنی ام را در چند عرصه ی مختلف کندم و دلاشوبه ی درس و مشق بیات شده نیز تمام شد و اگر بتوانم یک مقاله ی دیگر بنویسم شاید تا مدتی دست از سر خودم بردارم .خسته و سرمازده از سرکار برگشته ام و می خواهم برای خودِ کم خونم پوره ی اسفناج درست کنم اما پخش و پلا افتاده ام توی تخت و عمرا بتوانم بلند شوم و زیر گاز را خاموش کنم.خانه را بوی گند اسفناج پخته برداشته نه بوسه ای در کار است و نه نشیب سینه ا
کیک یزدی را شاید خیلی از ما ها با خاطرات بچگی که خوردن کاغذ کیک یزدی از خود آن نیز خوشمزه بود یاد کنیم اما این شیرینی خوشمزه با این حال که خیلی از انواع شیرینی های مختلف از جمله نان خامه ای و شیرینی کشمشی به بازار آمدند اما از یاد هیچ کس نرفت ، چون که خیلی ها خوب می دانند که طعم این شیرینی خوشمزگی چای را دوچندان می کند.
 ( این شیرینی همانند شیرینی دانمارکی و شیرینی نان خامه ای مناسب برای مهمانی و پذیرایی های مجلسی می باشد)
مواد لازم برای کی
مواد لازم برای درست کردن آش شله قلمکار

گوشت بدون استخوان:نیم کیلو
پیاز متوسط:4 عدد
 سبزی:جعفری، گشنیز، اسفناج، تره و کمی شوید
نخود و لوبیاچیتی:از هرکدام یک فنجان
نعناع داغ:به مقدار لازم
روغن:نصف فنجان
 برنج:یک فنجان
نمک و فلفل:به اندازه دلخواه


ادامه مطلب
 
 مواد لازم:
ویفر شکلاتی ۲۴ عددشکر ۱ قاشق غذا خوریشکلات (شکلات تلخ ۷۰ ٪) ۲۷۰ گرمپنیر خامه ای (در دمای اتاق) ۹۰۰ گرمشکر ۲۸۰ گرمکره (آب شده) ۵۵ گرمپودر کاکائو ۳۰ گرمتخم مرغ ۴ عددخامه‏ (پر چرب) ۱۷۵ گرمشکلات (شکلات تلخ ۷۰ ٪) ۱۷۰ گرمشکر ۱ قاشق غذا خوری  زمان تهیه ۳۰ دقیقهزمان پخت ۷۰ دقیقه
طرز تهیه:
۱ فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید. قالب کیک (۲۲.۵ سانتیمتر قطر) را با کره چرب کنید.۲ ویفر ها را داخل دستگاه بریزید و خیلی ریز پو
آب چغندر
آب چغندر تازه، سرشار از کربوهیدرات، پروتئین، پتاسیم، کلسیم،ویتامینb ویتامینcاست. این نوشیدنی را روزانه بنوشید تا مخاذن این مواد مغذی در بدنتان پر شود. در اینصورت ریزش مویتان متوقف خواهد شد.
عدس
عدس‌ها پر از مواد غذایی سالم همچون آهن، روی، پروتئین و بیوتین هستند. همچنین دانه‌ی سویا و لوبیا قرمز هم برای پیشگیری از ریزش مو عالی‌اند. پس اطمینان حاصل کنید که به طور منظم از این حبوبات مصرف می‌کنید.
اسفناج
سبزیجات برگ‌دار، همچون بروک
شاید برایتان جالب باشد بدانید که تنوع غذایی در گیلان از تمام استان‌های کشور بیشتر است. امروز قصد داریم طرز تهیه ترش تره را به شما آموزش دهیم که از نظر شهرت دست کمی از سایر غذاهای این استان ندارد. پس فرصت را از دست ندهید و طرز پخت این غذا را دنبال کنید.
 
مواد لازم
500 گرم لوبیا چیتی و عدس (مجموعا)
½ پیمانه آرد برنج
1 کیلوگرم اسفناج
500 گرم سبزی مخلوط (شبت، گشنیز، نعناع و جعفری)
1 تا 2 بوته سیر
3 تا 4 عدد تخم مرغ
روغن
رب نارنج یا آب نارنج به مقدار
"یادگرفتن زبان انگلیسی مانند تکه از یک کیک خوشمزه است."
وقتی برای اولین بار آن را می بینید، شگفت انگیز به نظر می رسد.
روی آن با خامه ای خوش طعم پوشیده شده است و بوی شیرین و خوش آن تمام اتاق را پر می کند و دهانتان آب میافتد.
ولی اگر مدتی بگذرد، نظرتان راجع به کیک عوض می شود.
اگر بعد از گذشت چندین ساعت کیک را نگاه کنید، متوجه می شوید خامه در حال آب شدن است. بوی خوش از بین می رود و کیک خشک می شود.
دیگر مثل قبل تحسین برانگیز و تاثیرگذار نیست. دیگر مثل ساع

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها