نتایج جستجو برای عبارت :

طرز تهیه خوراک بادمجان تند

خوراک بادمجان تند یک پیش غذای خوشمزه
 
مواد لازم برای تهیه خوراک بادمجان تند :

 بادمجان
۳ عدد 

 هویج رنده شده
٤ عدد 

 جعفری خرد شده
 ۱ پیمانه

 سیر له شده
 ٤ حبه

 آب لیموترش
 ۲ عدد

 سس فلفل تند
به مقدار لازم 

 نمک
 به مقدار لازم

سرکه
به مقدار لازم

رازیانه
به مقدار لازم


ادامه مطلب
خوراک بادمجان تند یک پیش غذای خوشمزه
 
مواد لازم برای تهیه خوراک بادمجان تند :

 بادمجان
۳ عدد 

 هویج رنده شده
٤ عدد 

 جعفری خرد شده
 ۱ پیمانه

 سیر له شده
 ٤ حبه

 آب لیموترش
 ۲ عدد

 سس فلفل تند
به مقدار لازم 

 نمک
 به مقدار لازم

سرکه
به مقدار لازم

رازیانه
به مقدار لازم

 
طرز تهیه خوراک بادمجان تند :
بادمجان ها را سرخ کنید سپس هویج ها را رنده کنید و به بادمجان ها اضافه کنید جعفری خرد شده و سیر له شده را با آب لیموترش و سس فلفل تند و بعد از آن
 
طرز تهیه یتیمچه
یتیمچه یکی از انواع غذاهای بسیار قدیمی و سنتی ایرانی است که با بادمجان و گوجه فرنگی تهیه می شود. این غذای خوشمزه که شباهت زیادی هم به خوراک بادمجان دارد یک نوع خوراک محسوب می شود که با نان سرو می شود.
 
ادامه مطلب
بادمجان در پخت غذاهای گوناگون کاربرد دارد. برای پخت انواع سوفله و گراتن می‌توانید از بادمجان استفاده کنید. بادمجان همچنین برای پخت غذاهای سنتی مانند کشک ‌بادمجان، میرزاقاسمی وخورش غوره بادمجان یا آش بادمجان به کار می‌رود. اما تلخی بادمجان، عاملی است که خیلی‌ها را از خوردن بادمجان و مشتقات آن گریزان کرده است.
ادامه مطلب
بادمجان از قدیم یکی از محبوب‌ترین مواد اولیه در آشپزی ایرانی بوده و نقش پررنگی در خورش‌ها و خوراک‌های ایرانی دارد. یکی از معروف‌ترین غذاهای ایرانی که با بادمجان خوشمزه‌تر و کامل‌تر می‌شود، خورش قیمه است. خورش قیمه اگر محبوب‌ترین خورش ایرانی نباشد، به راحتی می‌توان آن را دومین خورش محبوب در ایران تصور کرد. حال اگر خورش قیمه با بادمجان همراه شود تبدیل به یک غذای شگفت‌انگیز و بی‌نهایت خوشمزه می‌شود. طرز تهیه خورش قیمه بادمجان تفاوت زی
 
طرز تهیه کشک و بادمجان
کشک و بادمجان
کشک و بادمجان یکی از غذاهای اصیل و قدیمی ایرانی است که به عنوان یک غذای حاضری بسیار خوشمزه شناخته می شود. این غذای خوشمزه از بادمجان ، کشک ، پیاز و سیر تهیه می شود و به همراه نان سرو می شود.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر کشک و بادمجان تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کشک و بادمجان تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی ک
مواد لازم:
 
بادمجان= 4 عددگوشت= 200 گرمپیاز= 1عدد متوسطپنیر پیتزا= 100گرمجعفری= 2 قاشق غذا خوریرب گوجه= 2 قاشق غذا خورینمک و فلفل و ادویه= به اندازه کافیگوجه فرنگی حلقه شده= 2عدد
طرز تهیه:
هر بادمجان را از بلندی به4 قسمت تقسیم می کنبم به طوری که 4 ورقه نازک از بادمجان داشته باشیم و با حرارت ملایم سرخ می کنیم.پیاز را ریز خرد می کنیم کمی تفت می دهیم گوشت و ادویه و نمک و فلفل را اضافه می کنیم کمی که سرخ شده رب گوجه و سپس جعفری ریز خرد شده را اضافه می‌کنیم م
ورقه‌بادمجان یکی از غذا‌های لذیذ و خوشمزه‌ی گیلانیه که فقط کافیه یک دفعه امتحانش کنین تا عاشقش بشین. این غذا علاوه بر طعم محشرش خیلی راحت و بدون دردسر هم درست میشه. امیدوارم درستش کنین و از طعمش لذت ببرین.
مواد لازم:
بادمجان: ۳ الی ۴ عدد
تخم‌مرغ: ۳ عدد
نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

ادامه مطلب
طرز تهیه حلیم بادمجان با طعمی بی نظیر و باورنکردنی
حلیم بادمجان از جمله غذاهای ایرانی خوشمزه و لذیذ است که با مواد مغذی که در تهیه آن استفاده می شود بسیار مقویست و در بیشتر مناطق کشور از جمله اصفهان و کاشان بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد.

ادامه مطلب
طرز تهیه قیمه بادمجان
موادی که برای درست کردن قیمه بادمجان به آن ها نیاز خواهیم داشت :
لپه 4 قاشق غذاخوری
بادمجان قلمی 8 عدد
گوشت گوسفند با استخوان خرد شده 1کیلو
پیاز 1 عدد
گوجه فرنگی 10 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
غوره به میزان لازم
دارچین نصف قاشق چایخوری
نمک ، فلفل و زردچوبه به مقدار کافی
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم

ادامه مطلب
 تمایل به پخت غذاهای سنتی همچون واویشکا گیلانی، میرزا قاسمی شمال، قلیه ماهی جنوبی و … داشته باشید، قطعا از پخت و سرو کشک بادمجان سمنان نیز لذت خواهید برد. کشک بادمجان یکی از دسته غذاهای پر کالری، سنتی و بسیار خوشمزه است که طرز تهیه بسیار ساده ای داشته و به راحتی در منزل تهیه خواهد شد؛ اما امروز آمده ایم با یک دستور پخت کشک بادمجان مجلسی و بسیار خوشمزه، همراه با آریسته باشید
 
ادامه مطلب
رفع شیرینی غذای شیرین
• در صورت شیرین شدن غذا، به آن کمی نمک اضافه کنید و در صورتی که غذای شما شامل سبزی یا انواع خورش بود می توانید یک قاشق چایخوری سرکه نیز به آن بیفزایید.
برای جذب روغن کمتر توسط بادمجان
• به دو طرف بادمجان های حلقه شده یا برش طولی خورده، به کمک قلم موی آشپزخانه ماست بمالید. روغن را در تابه داغ کرده، اضافی ماست را از روی بادمجان ها تمیز کرده و داخل تابه بگذارید.
ادامه مطلب
 بادمجان سوخاری
بادمجان از پرطرفدار ترین سبزیجات است که طعم بسیار خوشمزه ای دارد. بادجان از آن دسته سبزیجاتی است که با آن میتوان ده ها نوع غذا درست کرد. بادمجان سوخاری یکی 
از این غذا های لذیذ است که پخت آن هم سریع است هم آسان. با ما در آموزش این  غذای لذیذ همراه باشید:


ادامه مطلب
واویشکا نیز همچون کشک بادمجان، میرزاقاسمی، قلیه ماهی و … از دسته غذاهای سنتی بسیار پر طرفدار است. اما آیا می دانید که واویشکا غذای کدام شهر است؟ واویشکا یکی از دسته غذاهای محلی شمالی- گیلانی است که در مناطق رشت، صومعه سرا، ضیابر و دیگر شهر های شمال کشور یکی از دسته غذاهای محبوب و بسیار پر طرفدار می باشد. واویشکا در مدل های مختلف و با مواد اولیه متفاوتی تهیه می شود و یک خوراک بسیار خوشمزه و شبیه به جغور بغور است. از مدل های معروف این غذای محلی
سوفله بادمجان یا موساکا غذای یونانی خوشمزه ای است که با بادمجان و گوشت چرخ کرده یا گوشت مرغ یا سویا ، پنیر پیتزا و سس سفید آماده می شود. سوفله بادمجان یا موساکا، یکی از غذا‌های یونانی پرطرفدار است اگر چه غذایی ایرانی نیست، ولی به خاطر وجود بادمجان و گوشت چرخ‌کرده، با ذائقه ما ایرانی‌ها هماهنگی زیادی دارد. در ضمن، به جهت آنکه نسبتا سریع آماده می‌شود و ظاهر زیبایی هم دارد، انتخاب خوبی برای مهمانی‌هاست.

ادامه مطلب
پیش غذاها
برنج، پلو
کباب و کوکو
خورشت و خوراک
تنقلات و چاشنی ها


آش ساده
عدس پلو
کباب ترش با مرغ
خورشت بادمجان
فالوده

آش رشته
ماش پلو
جوجه کباب
خورشت کدو سبز
ژله

سوپ رشته فرنگی
کته پلو (سرد و معتدل)
کباب برگ گوساله
خورشت آلو اسفناج
نسکافه

آش اوماج
زرشک پلو
کباب کوبیده گوساله
خورشت بامیه
شاهدانه

آش دوغ
آلبالو پلو
کباب ترکی گوساله
خورشت ریواس
برنجک

آش آبغوره
لوبیا پلو
کوکو لوبیا سبز
خورشت میرزا قاسمی
برگه هلو

آش گوجه
استانبولی پلو
کوکو سیب
سرو هر غذا یه بخش خیلی مهم از تهیه اون غذاست چون میتونه اون غذارو اشتها برانگیزتر کنه یا برعکس زیاد خوشمزه نشونش نده، پس باید در این زمینه خیلی دقت کنیم و سلیقه به خرج بدیم و سعی کنیم هر غذایی رو به بهترین نحو سرو کنیم. در این مطلب نحوه سرو کشک بادمجون به صورت لقمه ای رو براتون میذاریم که بهش حالت فینگر فود هارو میده و برای مهمونیاتون گزینه خیلی مناسبیه …
مطالب از سراسر وب
 

کشک بادمجان لقمه ای
ادامه مطلب
خوراک میگو از انواع غذاهای دریایی خوشمزه و لذیذ است و شما می توانید این خوراک خوشمزه را در برنامه غذایی هفتگی خود قرار دهید, در ادامه این مطلب طرز تهیه خوراک میگو لذیذ و خوشمزه را آموزش می دهیم. 
خوراک میگو سرشار از کلسیم و پروتئین و ید می باشد و این غذای دریایی از انواع غذاهای خوش طعم و لذیذ است و شما می توانید آن را به همراه سبزیجات مختلف در منزل به راحتی یپزید. در طرز تهیه خوراک میگو در این آموزش از بادمجان و پیاز و هویج و فلفل دلمه ای
فینگر فود‌ها جزء غذا‌های اصلی محسوب نمی‌شوند و بیشتر به عنوان میان وعده سرو می‌شوند. فینگر فود از غذا‌های خوشمزه لقمه‌ای است که اولین بار در کافه‌های آمریکایی تهیه و سرو شده است. در این مطلب طرز تهیه فینگر فود با بادمجان را به شما آموزش می‌دهیم.
بادمجان دلمه‌ایگوشت چرخ کردهذرتقارچفلفل دلمه رنگیسبزی معطرزرشکنمک وفلفلدر صورت تمایل پنیر پیتزاابتدا بادمجان‌ها را حلقه حلقه کنید و بعد سرخ نمایید.گوشت را در ظرفی جدا سرخ کنید. در ادامه ذرت
طرز تهیه خوراک جگر مرغ
معمولا خوراک جگر بسیار خوشمزه و لذیذ میباشد ولی اگر عجلله دارید و وقت کافی برا پخت و تهیه خوراک جگر ندارید میتوانید بجای جگر گوسفند از جگر مرغ استفاده کنید زیرا علاوه بر ارزان قمت تر بودن جگرمرغ زمان زیادی نیاز به پخت ندارد امیدوارم که از تهیه این نوع جگر لذت ببرید.
 
مواد لازم
جگر مرغ ۲۰۰ گرمهویج ۲ عددپیاز ۲ عددسیر ۲ حبهنمک و فلفل به مقدار لازم

ادامه مطلب
شارلوت بادمجان یکی از این غذاها است که هم گیاهی است هم پخت آن ساده است.
مواد لازم:
بادمجان: ۲ عدد
قارچ: حدود ۱۰ عدد
پیاز کوچک: ۱ عدد
سیر: ۱ حبه
سبزی خشک: ۲ قاشق غذاخوری
آویشن، نمک و فلفل: به مقدار کافی
رب گوجه: ۲-۳ قاشق غذاخوری
گوجه: ۱ عدد
برگ ریحان: ۱ مشت
پنیر موزورلا: ۱ پیمانه
روغن زیتون: به مقدار کافی 

ادامه مطلب
طرز تهیه خوراک مرغ و سس تند برای آن
در ادامه با طرز تهیه خوراک مرغ و سبزیجات چینی و دو روش دیگر برای تهیه خوراک مرغ و سبزیجات آشنا میشوید.
مواد لازم :
سینه مرغ مکعبی خردکرده: «100 گرم»  | 150 کیلوکالری |آب: «250 میلی لیتر »  |0 کیلوکالری |روغن زیتون:  «1 قاشق چای خوری»      | 45 کیلوکالری |کدوی خردکرده : «50 گرم»  | 10 کیلوکالری |هویج خردکرده:  «50 گرم »  | 15 کیلوکالری | سیب زمینی خردکرده: «50 گرم»   | 35 کیلوکالری |
 
ادامه مطلب
طرز تهیه خوراک مرغ و سس تند برای آن
در ادامه با طرز تهیه خوراک مرغ و سبزیجات چینی و دو روش دیگر برای تهیه خوراک مرغ و سبزیجات آشنا میشوید.
مواد لازم :
سینه مرغ مکعبی خردکرده: «100 گرم»  | 150 کیلوکالری |آب: «250 میلی لیتر »  |0 کیلوکالری |روغن زیتون:  «1 قاشق چای خوری»      | 45 کیلوکالری |کدوی خردکرده : «50 گرم»  | 10 کیلوکالری |هویج خردکرده:  «50 گرم »  | 15 کیلوکالری | سیب زمینی خردکرده: «50 گرم»   | 35 کیلوکالری |
طرز تهیه :تکه های مرغ را همراه با آب درون
طرز تهیه حلیم بادمجان اصل
   
مواد لازم برای تهیه حلیم بادمجان :
بادمجان : 1.5 کیلوگرم
گوشت بدون استخوان : نیم کیلوگرم
عدس : 250 گرم
پیاز سرخ شده : نصف پیمانه
کشک غلیظ ساییده شده : 2.5 فنجان
گردوی چرخ شده : 1.5 فنجان
سیر داغ : 3 قاشق غذاخوری
نعناع داغ : 3 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل : به مقدار لازم
دستور پخت حلیم بادمجان :
بادمجان ها را پوست گرفته و بشویید و مقداری نمک به آن ها بزنید تا موقع سرخ کردن زیاد روغن به خودشان نگیرند.سپس بعد از 20دقیقه، بادمجان ها را مق
 
طرز تهیه خوراک جگر مرغ
اگر شما هم مثل افراد زیاد دیگری از غذاهای برنجی خسته شده اید و می خواهید یک غذای خوشمزه و لذیذ همراه نان را تجربه کنید؛ خوراک جگر مرغ انتخاب خیلی مناسبی است.  امروز به سراغ خوراک جگر مرغ می‌رویم. این غذا یکی از بهترین غذاهایی است که می‌توانید با جگر مرغ تهیه کنید. خوشبختانه برای تهیه این غذا به مواد اولیه زیادی نیاز ندارید. از طرف دیگر مدت زمانی که برای پخت این غذا صرف می کنید بسیار کم است. پس در ادامه با طرز تهیه این غ
قیمه بادمجان یکی از خورش های اصیل و سنتی ایرانی هاست، در این غذا از موادی نظیر لپه، گوشت، سیب زمینی سرخ شده و بادمجان استفاده می شود. برای تهیه این غذا لپه را از شب قبل مقداری خیس می کنند و تا زمان پخت چند بار آب آن را عوض می نمایند. پیاز را خرد کرده و با مقداری روغن تفت می دهند تا نرم گردد.
سپس گوشت خرد شده به خورش اضافه می گردد و آنقدر تفت می دهند تا تغییر رنگ دهد، به آن چند لیوان آب اضافه می کنند و صبر می کنند تا گوشت پخته و نرم شود. در همین حی
طرز تهیه حلیم بادمجان اصل
   
گوشت بدون استخوان : نیم کیلوگرم
عدس : 250 گرم
پیاز سرخ شده : نصف پیمانه
کشک غلیظ ساییده شده : 2.5 فنجان
گردوی چرخ شده : 1.5 فنجان
سیر داغ : 3 قاشق غذاخوری
نعناع داغ : 3 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل : به مقدار لازم
دستور پخت حلیم بادمجان :
بادمجان ها را پوست گرفته و بشویید و مقداری نمک به آن ها بزنید تا موقع سرخ کردن زیاد روغن به خودشان نگیرند.سپس بعد از 20دقیقه، بادمجان ها را مقداری سرخ کنید.
• گوشت را قطعه قطعه کرده و تمیز بشویید و
طرز تهیه خوراک کدو به روش دیگر 
این بار خوراک کدو را با پوره کدوی کنسرو شده درست کنید
 
مواد لازم خوراک کدو :

گوشت گاو
 ۴۵۰ گرم

 تکه های فلفل قرمز
 نصف قاشق چایخوری

 سیر له شده
۱ قاشق چایخوری

پیاز خرد شده
نصف یک عدد

فلفل دلمه سبز خرد شده
۱ عدد

فلفل دلمه قرمز خرد شده
۱ عدد

لوبیا قرمز پخته و آبکشی شده
۴۲۰ گرم

لوبیا سیاه پخته و آبکشی شده
۴۲۰ گرم

لوبیا سفید پخته و آبکشی شده
۴۲۰ گرم

رب گوجه
۲۲۰ گرم

سس گوجه به همراه سیر و پیاز
۱۲۰ گرم

تکه های گوجه
 
مواد اولیه و مورد نیاز خوراک لوبیا چیتی با گلپر
برای درست کردن خوراک لوبیا چیتی با گلپر ابتدا لازم است مواد نام برده زیر را مهیا نمایید :
 
لوبیا چیتی 2 پیمانه
روغن زیتون 2 ق غ
رب گوجه فرنگی 1 ق غ
پیاز 1 عدد بزرگ
گلپر و نمک و فلفل قرمز به میزان دلخواه

ادامه مطلب
 
طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی
خوراک لوبیا چیتی و سیب زمینی از مجموعه دستور غذاهای ایرانی است که بسیار مفید، مقوی و خوش طعم است. در ماه مبارک رمضان می‌توانید آن را برای مهمانی‌هایتان آماده کرده و علاوه بر طعم دلپذیر، از خواص زیاد آن هم بهره ببرید. این خوراک خوشمزه،غنی از پروتئین است و در این زمینه می‌تواند حتی با غذاهای گوشتی رقابت کند و همین موضوع آن را به غذایی محبوب برای گیاه‌خواران تبدیل کرده است. بیشتر حبوبات سرشار از پروتئینند و لوبیا
مواد لازم حلیم بادمجان خوشمزه و دلچسپ
بادمجان ۱ کیلو
عدس ا پیمانه
پیاز سرخ کرده ا پیمانه
کشک زعفرانی ۱ پیمانه
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
سیر سرخ کرده ۱ الی ۲ قاشق غذا خوری
زعفران ایرانی ۱/۲ پیمانه
نعناع داغ یک چهارم پیمانه
سیر تازه ۲ حبه
نمک ، فلفل ، دارچین و زرد چوبه به مقدار لازم
روغن به میزان لازم
گردوی پودر شده برای تزیین

ادامه مطلب
صبح بیمارستان بودم تا ظهر...
ظهر اومدم یه تکه ماهی انداختم برای نهارم و همزمان برای شام کشیک فردا شبم شروع کردم کشک بادمجان درست کردن...
یه کم درس خوندم...
یه چرت زدم... 
رفتم کلاس سه تار...
اون سوتی عظیم رو دادم...
برگشتم لباسهای کثیف رو جمع کردم ، شستم ، پهن کردم...
شال قرمز رنگ و مانتوی آبی طرح دارم رو پوشیدم و دو ساعت با دوستم بی وقفه رفتیم پیاده روی و یه بستنی زدیم بر بدن و برگشتم...
تند تند برای نهار فردام خوراک کاری درست کردم...
حمام کردم...
لاک زدم ..
دلمه فلفل و بادمجان در فر با گوشت چرخ کرده 
دلمه ی فلفل دلمه ای و بادمجان کاملا رژیمی هست و مطمئنا یکی از پرطرفدارترین غذاها دلمه ها هستند ، که در واقع به سبزیجات پر شده با مواد و توی یه سس پخته شده
 میگن ، با انواع چاشنی و طعمها تهیه و سرو می گردند ، برای عزیزانی که به غذاهای گیاهی علاقه دارند انتخاب مناسبی خواهد بود البته برای لذیذ شدنش کمی گوشت چرخ 
کرده نیز استفاده نمودیم.

ادامه مطلب
در این مطلب طرز تهیه میرزا قاسمی به همراه فوت و فن های طلایی برای پخت بهتر را در اختیار شما کدبانوهای عزیز و گرامی قرار دادیم 
که امیدواریم از طعم بی نظیر این غذای محلی نهایت لذت را ببرید.
میرزا قاسمی از انواع غذاهای محلی استان مازندران و گیلان است و شما می توانید این غذای خوشمزه را به سادگی در منزل تهیه کنید.
در طرز تهیه میرزا قاسمی از بادمجان و گوجه فرنگی و پیاز و سیر و تخم مرغ و روغن و زردچوبه و رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل استفاده می شود.
میرزا
طرز تهیه بادمجان شکم پر
دستور پخت بادمجان شکم پر خوشمزه در منزل
بادمجان شکم پر جزو غذای خوشمزه و لذیذی است که به راحتی و آسانی تهیه می شود و بسیار هم پرطرفدار است. کسانی که بادمجان دوست دارند، می توانند غذاهای متنوعی با آن درست کنند. از جمله بادمجان شکم پر، بادمجان کبابی، کشک بادمجان، خورش بادمجان و خیلی از غذاهای خوشمزه دیگر.
برخی ها شاید بادمجان را به خاطر تلخی آن دوست نداشته باشند، اما اگر قبل از پخت مقداری نمک روی آن بپاشید و نیم ساعتی جل
اسپاگتی غذای خوش‌مزه‌ای است که می‌توان آن را با انواع سس‌ها و مواد گوناگون سرو کرد.
  
روش‌های گوناگونی  برای پخت و مزه‌دار کردن اسپاگتی وجود دارد. این غذای لذیذ را می‌توان با  هر سسی بنا به ذائقه و سلیقه درست کرد. در این مطلب روش پخت اسپاگتی با بادمجان آمده است. این غذا تجربۀ جدیدی از اسپاگتی است و پیشنهاد می‌شود حتماً آن را امتحان کنید.
مواد لازم:
اسپاگتی: 500 گرم
گوشت چرخ‌کرده: 250 گرم
بادمجان: 4 عدد
گوجه‌فرنگی رنده شده: یک و نیم پیمانه
پی
با مجله دلتا همراه باشید تا با طرز تهیه رول بادمجان آشنا شوید که پیشنهاد خوبی برای وعده شام است.

رول بادمجان خوراکی خوشمزه‎ای است که از گوشت و بادمجان تهیه می‌شود. اصولاً تمام غذاهایی که با بادمجان درست می‌شوند، لذیذ و دلچسب هستند و طرفداران زیادی دارند. رول بادمجان را می‌توانید برای شام آماده یا در مهمانی ها و مجالس به عنوان یک پیش غذای شیک سرو کنید.
برای آشنایی با طرز تهیه رول بادمجان با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم داخل رول
خوشت بادمجان از غذاهای سنتی ایرانی بسیار خوش‌مزه است که به کار بردن برخی نکات ریز یا به اصطلاخ فوت کوزه‌گری، آن را خاص و منحصربه‌فرد می‌کند. 
از بین خورشت‌های ایرانی، خورشت بادمجان به شدت پرطرفدار است. این خورشت خوش‌مزه در هم? شهرهای ایران پخت می‌شود و اکثر افراد آن را دوست دارند. چاشنی خورشت بادمجان متفاوت و سلیقه‌ای است و می‌توانید بنا به ذائق? خود از آب‌لیمو، آب‌غوره یا غوره استفاده کنید.
 مواد لازم:
گوشت خورشتی: 300گرم
بادمجان قلم
این غذای شمالی که گاهی با خورش بادمجان اشتباه گرفته می‌شود، غذایی است خوش‌طعم که به دلیل همراه شدن بادمجان با گوشت مرغ سرخ‌شده، کمتر کسی می‌تواند از آن بگذرد اما پخت این غذا نیز مانند سایر غذاهای ایرانی، ریزه‌کاری‌هایی دارد.

مـواد لازم برای خورشت غوره مسمای شمالی:

مرغ: 500 گرم 900 کیلوکالری
بادمجان متوسط: 6 عدد 75 کیلوکالری
گوجه‌فرنگی متوسط: 3 عدد 50 کیلوکالری
پیاز متوسط: یک عدد 15 کیلوکالری
روغن: 6 قاشق غذاخوری 540 کیلوکالری
غوره: یک لیوان 0 کی
ترکیب خورش ترش واش با گوجه و بادمجان عالی می شود. این خورش از غذاهای مخصوص گیلان می باشد.
 
مواد لازم برای تهیه خورش ترش واش :

 پیاز متوسط
1 عدد

 سیر رنده شده
2 حبه 

 مرغ
4 تکه 

 رب انار
یک قاشق چایخوری 

 سبزی ترش واش
500 گرم 

 نمک و فلفل
 به مقدار لازم

 زردچوبه
 به مقدار لازم

 بادمجان متوسط
 3 عدد

گوجه فرنگی
2 عدد


ادامه مطلب
غذاخوری‌ها از دیدگاه نوع مشتریان، بهای خوراک‌ها و کیفیت خدمات ارائه شده، اغلب به دو دسته بخش می‌شوند، دستهٔ نخست، غذاخوری‌های بی‌تکلف و ارزان‌قیمت‌اند که بیشتر مشتریانشان از باشندگان همان محل هستند یا در همان محدوده کار می‌کنند. در این‌گونه غذاخوری‌ها، میهمانان مقید به رعایت آداب و رسوم ویژه‌ای نیستند و بیشتر با لباس‌های معمولی و غیررسمی در غذاخوری حاضر می‌شوند. دستهٔ دوم غذاخوری‌های گران‌قیمت هستند. در این‌گونه غذاخوری‌ها،
اولش با کلی انگیزه رفتم خریدمش 
ولی الان دارم فکر میکنم من اهل اون همه جنگولک بازی نیستم 
میخواستم برای هر کارم یه جدول بکشم حتی خواب و فیلم واهنگ و ...
الان امروز میگه :"این دفتر خوراک نقطه خط بازی کردنه "
واقعا هم خوراک نقطه بازیه !!!
:)))
یک غذای ساده و فانتزی، با مجله دلتا همراه باشید.
  
رول بادمجان و اسپاگتی غذایی شیک و مدرن و بسیار خوش طعم است. طرز تهیه رول بادمجان و اسپاگتی بسیار آسان است. کافی است کمی وقت و حوصله به خرج دهید تا یک غذای عالی  سرو کنید. رول بادمجان و اسپاگتی نوعی فینگرفود هم محسوب می‌شود و مناسب  سرو در مجالس به عنوان پیش‌غذا است.
مواد لازم:
بادمجان: 2 عدد
اسپاگتی پخته: 2 پیمانه
سس قرمز: یک و نیم پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده: یک پیمانه
جعفری خرد شده: یک پیمانه
کباب مرغ و قارچ کبابی خوشمزه است که به آسانی تهیه می‌شود. این خوراک یک غذای بسیار مقوی و خوشمزه است که سرشار از پروتئین می باشد. در این مقاله با هم تجربه ی یک آشپزی ایرانی و خوشمزه را خواهیم داشت.
کباب مرغ و قارچ غذایی لذیذ و سالم به ویژه برای کسانی است که منع مصرف گوشت قرمز دارند. برای پخت این کباب به منقل نیازی نیست و می‌توان آن را در فر یا روی گاز هم درست کرد. برای آشنایی باطرز تهیه کباب مرغ و قارچ با مجله دلتا همرا شوید.
مواد لازم :
سینه مرغ:
رستوران های ایرانی
غذاخوری‌ها از دیدگاه نوع مشتریان، بهای خوراک‌ها و کیفیت خدمات ارائه شده، اغلب به دو دسته بخش می‌شوند، دستهٔ نخست، غذاخوری‌های بی‌تکلف و ارزان‌قیمت‌اند که بیشتر مشتریانشان از باشندگان همان محل هستند یا در همان محدوده کار می‌کنند. در این‌گونه غذاخوری‌ها، میهمانان مقید به رعایت آداب و رسوم ویژه‌ای نیستند و بیشتر با لباس‌های معمولی و غیررسمی در غذاخوری حاضر می‌شوند. دستهٔ دوم غذاخوری‌های گران‌قیمت هستند. در این
حلیم بادمجان یکی از غذاهای سنتی ایران است که معمولاً با نان سنگک و سبزی خوردن سرو می‌شود.


حلیم بادمجان غذای محلی چند نقطه از ایران است و هر شهر با توجه به ذائقۀ خود مواد آن را کم و زیاد کرده‌است. پخت حلیم بادمجان شیوه‌های مختلفی دارد. برخی از لوبیا سفید و برخی از برنج یا عدس برای تهیۀ آن استفاده می‌کنند. در هر صورت بادمجان و گوشت از مواد اصلی همۀ انواع حلیم بادمجان است.
مواد لازم:
گوشت بدون استخوان: نیم کیلوگرم
عدس: 250 گرم
پیاز داغ: نصف پیم
بذر بادمجان شرقی
 
محصول کشور روسیه
** قابل کشت در باغچه و گلدان در آپارتمان **
 زودرس، جدید با میوه های زرد
وزن هر عدد بین  210-250 گرم می باشد.
کاملا ارگانیک
با طعم خاویار بادمجان
میوه ها راست یا منحنی. ، متراکم، با رنگ زرد است.
wwww.karnila.ir
فروشگاه بذر کارنیلا
 ترشی بادمجان شکم پـر
بنا به درخواست تعدادی از دوستان که طرز تهیه ترشیهای مختلف رو خواسته بودند، تصمیم گرفتم دستور تهیه چند مدل ترشی و شوری مختلف رو براتون بزارم،و چون الان فصل 
ترشیجاته و ممکنه تو نوبت گذاشتن دستورها دیر بشه،پس همشونو از نوبت خارج میکنم و با پارتی بازی میارمشون ابتدای صف و این هفته تمام آموزشهارو به این مبحث
 اختصاص میدم،

ادامه مطلب
برای آشنایی با طرز تهیه خوراک بادمجان با مجله دلتا همراه شوید.

خوراک بادمجان غذایی لذیذ و دلچسب است که به آسانی تهیه می‌شود و زمان زیادی نمی‌خواهد. خوراک بادمجان را می‌توانید به عنوان یک شام سبک یا یک پیش غذای متنوع سرو کنید.
مواد لازم :
بادمجان: یک کیلو
فلفل دلمه ای: 2 عدد
هویج: 2 عدد
پیاز: یک عدد
گوجه فرنگی: 3 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن سرخ کردنی به میزان لازم


طرز تهیه :

بادمجان ها را خوب بشویید و پوست بگیرید. سپس آن ها را درشت خرد کنید.
طرز تهیه حلیم بادمجان
 
حلیم
بادمجان غذای محلی کرمان و اصفهان و شیراز است. می‌گویند ریشه این غذا، به
شهرهای کویری ایران برمی‌گردد و حلیم بادمجان در سفره کرمانی‌ها،
اصفهانی‌ها و شیرازی‌ها، جایگاه ویژه‌ای دارد. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه حلیم بادمجان شیرازی و اصفهانی با عدس و لوبیا سفید و بدون گوشت با برنج در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .

مواد لازم برای طرز تهیه حلیم بادمجا
طرز تهیه حلیم بادمجان
 
حلیم
بادمجان غذای محلی کرمان و اصفهان و شیراز است. می‌گویند ریشه این غذا، به
شهرهای کویری ایران برمی‌گردد و حلیم بادمجان در سفره کرمانی‌ها،
اصفهانی‌ها و شیرازی‌ها، جایگاه ویژه‌ای دارد. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه حلیم بادمجان شیرازی و اصفهانی با عدس و لوبیا سفید و بدون گوشت با برنج در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .

مواد لازم برای طرز تهیه حلیم بادمجا
طرز تهیه حلیم بادمجان
 
حلیم
بادمجان غذای محلی کرمان و اصفهان و شیراز است. می‌گویند ریشه این غذا، به
شهرهای کویری ایران برمی‌گردد و حلیم بادمجان در سفره کرمانی‌ها،
اصفهانی‌ها و شیرازی‌ها، جایگاه ویژه‌ای دارد. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه حلیم بادمجان شیرازی و اصفهانی با عدس و لوبیا سفید و بدون گوشت با برنج در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .

مواد لازم برای طرز تهیه حلیم بادمجا
طرز تهیه حلیم بادمجان
 
حلیم
بادمجان غذای محلی کرمان و اصفهان و شیراز است. می‌گویند ریشه این غذا، به
شهرهای کویری ایران برمی‌گردد و حلیم بادمجان در سفره کرمانی‌ها،
اصفهانی‌ها و شیرازی‌ها، جایگاه ویژه‌ای دارد. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه حلیم بادمجان شیرازی و اصفهانی با عدس و لوبیا سفید و بدون گوشت با برنج در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .

مواد لازم برای طرز تهیه حلیم بادمجا
طرز تهیه حلیم بادمجان
 
حلیم
بادمجان غذای محلی کرمان و اصفهان و شیراز است. می‌گویند ریشه این غذا، به
شهرهای کویری ایران برمی‌گردد و حلیم بادمجان در سفره کرمانی‌ها،
اصفهانی‌ها و شیرازی‌ها، جایگاه ویژه‌ای دارد. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه حلیم بادمجان شیرازی و اصفهانی با عدس و لوبیا سفید و بدون گوشت با برنج در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .

مواد لازم برای طرز تهیه حلیم بادمجا
طرز تهیه حلیم بادمجان
 
حلیم
بادمجان غذای محلی کرمان و اصفهان و شیراز است. می‌گویند ریشه این غذا، به
شهرهای کویری ایران برمی‌گردد و حلیم بادمجان در سفره کرمانی‌ها،
اصفهانی‌ها و شیرازی‌ها، جایگاه ویژه‌ای دارد. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه حلیم بادمجان شیرازی و اصفهانی با عدس و لوبیا سفید و بدون گوشت با برنج در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .

مواد لازم برای طرز تهیه حلیم بادمجا
طرز تهیه حلیم بادمجان
 
حلیم
بادمجان غذای محلی کرمان و اصفهان و شیراز است. می‌گویند ریشه این غذا، به
شهرهای کویری ایران برمی‌گردد و حلیم بادمجان در سفره کرمانی‌ها،
اصفهانی‌ها و شیرازی‌ها، جایگاه ویژه‌ای دارد. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه حلیم بادمجان شیرازی و اصفهانی با عدس و لوبیا سفید و بدون گوشت با برنج در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .

مواد لازم برای طرز تهیه حلیم بادمجا
طرز تهیه حلیم بادمجان
 
حلیم
بادمجان غذای محلی کرمان و اصفهان و شیراز است. می‌گویند ریشه این غذا، به
شهرهای کویری ایران برمی‌گردد و حلیم بادمجان در سفره کرمانی‌ها،
اصفهانی‌ها و شیرازی‌ها، جایگاه ویژه‌ای دارد. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه حلیم بادمجان شیرازی و اصفهانی با عدس و لوبیا سفید و بدون گوشت با برنج در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .

مواد لازم برای طرز تهیه حلیم بادمجا
طرز تهیه حلیم بادمجان
 
حلیم
بادمجان غذای محلی کرمان و اصفهان و شیراز است. می‌گویند ریشه این غذا، به
شهرهای کویری ایران برمی‌گردد و حلیم بادمجان در سفره کرمانی‌ها،
اصفهانی‌ها و شیرازی‌ها، جایگاه ویژه‌ای دارد. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه حلیم بادمجان شیرازی و اصفهانی با عدس و لوبیا سفید و بدون گوشت با برنج در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .

مواد لازم برای طرز تهیه حلیم بادمجا
طرز تهیه حلیم بادمجان
 
حلیم
بادمجان غذای محلی کرمان و اصفهان و شیراز است. می‌گویند ریشه این غذا، به
شهرهای کویری ایران برمی‌گردد و حلیم بادمجان در سفره کرمانی‌ها،
اصفهانی‌ها و شیرازی‌ها، جایگاه ویژه‌ای دارد. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه حلیم بادمجان شیرازی و اصفهانی با عدس و لوبیا سفید و بدون گوشت با برنج در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .

مواد لازم برای طرز تهیه حلیم بادمجا
ناصر عاشوری در نشست خبری گفت:پس از واگذاری پالایشگاه‌ها به بخش خصوصی و طبق تکلیف دولت، قیمت‌ محصولات از آذر سال گذشته توسط انجمن پالایشی ها انجام و براساس نرخ فوب خلیج فارس قیمت دلار به نرخ نیمایی و نشریه پلتس انجام شد تا با نوسان قیمت هر یک از این مولفه‌ها ، بهای خوراک نیز افزایش یا کاهش یابد.
وی افزود: در سال 97 شرکت‌های پالایشی با توجه به حجم سرمایه‌گذاری بین 4 الی 9 درصد سود داشتند اما سود شرکت‌های روغن‌ساز استفاده کننده از خوراک لوب‌ک
طرز تهیه ترشی بادمجان
 
یکی از ترشی‌ های محبوب ترشی بادمجان است. بادمجان در ترشی طعمی خاص دارد که نمی‌توان آن را در غذاهای دیگری که با بادمجان تهیه می‌شود جست‌و‌جو کرد. در آشپزی ایرانی ترشی‌ها اهمیت ویژه‌ای دارند؛ به‌طوری‌که غذاهای ایرانی در کنار ترشی‌ ها جذاب‌تر می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی لیته و شکم پر درسته بوشهری مجلسی با رب انار در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در اد
طرز تهیه ترشی بادمجان
 
یکی از ترشی‌ های محبوب ترشی بادمجان است. بادمجان در ترشی طعمی خاص دارد که نمی‌توان آن را در غذاهای دیگری که با بادمجان تهیه می‌شود جست‌و‌جو کرد. در آشپزی ایرانی ترشی‌ها اهمیت ویژه‌ای دارند؛ به‌طوری‌که غذاهای ایرانی در کنار ترشی‌ ها جذاب‌تر می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی لیته و شکم پر درسته بوشهری مجلسی با رب انار در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در اد
طرز تهیه ترشی بادمجان
 
یکی از ترشی‌ های محبوب ترشی بادمجان است. بادمجان در ترشی طعمی خاص دارد که نمی‌توان آن را در غذاهای دیگری که با بادمجان تهیه می‌شود جست‌و‌جو کرد. در آشپزی ایرانی ترشی‌ها اهمیت ویژه‌ای دارند؛ به‌طوری‌که غذاهای ایرانی در کنار ترشی‌ ها جذاب‌تر می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی لیته و شکم پر درسته بوشهری مجلسی با رب انار در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در اد
طرز تهیه ترشی بادمجان
 
یکی از ترشی‌ های محبوب ترشی بادمجان است. بادمجان در ترشی طعمی خاص دارد که نمی‌توان آن را در غذاهای دیگری که با بادمجان تهیه می‌شود جست‌و‌جو کرد. در آشپزی ایرانی ترشی‌ها اهمیت ویژه‌ای دارند؛ به‌طوری‌که غذاهای ایرانی در کنار ترشی‌ ها جذاب‌تر می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی لیته و شکم پر درسته بوشهری مجلسی با رب انار در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در اد
طرز تهیه ترشی بادمجان
 
یکی از ترشی‌ های محبوب ترشی بادمجان است. بادمجان در ترشی طعمی خاص دارد که نمی‌توان آن را در غذاهای دیگری که با بادمجان تهیه می‌شود جست‌و‌جو کرد. در آشپزی ایرانی ترشی‌ها اهمیت ویژه‌ای دارند؛ به‌طوری‌که غذاهای ایرانی در کنار ترشی‌ ها جذاب‌تر می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی لیته و شکم پر درسته بوشهری مجلسی با رب انار در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در اد
طرز تهیه ترشی بادمجان
 
یکی از ترشی‌ های محبوب ترشی بادمجان است. بادمجان در ترشی طعمی خاص دارد که نمی‌توان آن را در غذاهای دیگری که با بادمجان تهیه می‌شود جست‌و‌جو کرد. در آشپزی ایرانی ترشی‌ها اهمیت ویژه‌ای دارند؛ به‌طوری‌که غذاهای ایرانی در کنار ترشی‌ ها جذاب‌تر می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی لیته و شکم پر درسته بوشهری مجلسی با رب انار در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در اد
طرز تهیه ترشی بادمجان
 
یکی از ترشی‌ های محبوب ترشی بادمجان است. بادمجان در ترشی طعمی خاص دارد که نمی‌توان آن را در غذاهای دیگری که با بادمجان تهیه می‌شود جست‌و‌جو کرد. در آشپزی ایرانی ترشی‌ها اهمیت ویژه‌ای دارند؛ به‌طوری‌که غذاهای ایرانی در کنار ترشی‌ ها جذاب‌تر می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی لیته و شکم پر درسته بوشهری مجلسی با رب انار در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در اد
طرز تهیه ترشی بادمجان
 
یکی از ترشی‌ های محبوب ترشی بادمجان است. بادمجان در ترشی طعمی خاص دارد که نمی‌توان آن را در غذاهای دیگری که با بادمجان تهیه می‌شود جست‌و‌جو کرد. در آشپزی ایرانی ترشی‌ها اهمیت ویژه‌ای دارند؛ به‌طوری‌که غذاهای ایرانی در کنار ترشی‌ ها جذاب‌تر می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی لیته و شکم پر درسته بوشهری مجلسی با رب انار در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در اد
طرز تهیه ترشی بادمجان
 
یکی از ترشی‌ های محبوب ترشی بادمجان است. بادمجان در ترشی طعمی خاص دارد که نمی‌توان آن را در غذاهای دیگری که با بادمجان تهیه می‌شود جست‌و‌جو کرد. در آشپزی ایرانی ترشی‌ها اهمیت ویژه‌ای دارند؛ به‌طوری‌که غذاهای ایرانی در کنار ترشی‌ ها جذاب‌تر می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی لیته و شکم پر درسته بوشهری مجلسی با رب انار در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در اد
طرز تهیه ترشی بادمجان
 
یکی از ترشی‌ های محبوب ترشی بادمجان است. بادمجان در ترشی طعمی خاص دارد که نمی‌توان آن را در غذاهای دیگری که با بادمجان تهیه می‌شود جست‌و‌جو کرد. در آشپزی ایرانی ترشی‌ها اهمیت ویژه‌ای دارند؛ به‌طوری‌که غذاهای ایرانی در کنار ترشی‌ ها جذاب‌تر می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی لیته و شکم پر درسته بوشهری مجلسی با رب انار در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در اد
Roblox  یک بازی چند نفره آنلاین (MMO) است که به شما امکان بازی کردن و به اشتراک گذاری بازی ها را می دهد. شما می توانید Roblox را در سیستم عامل های Windows, Mac OS X و iOS و Android نصب کنید. در این مقاله به شما آموزش می دهیم که چگونه Roblox را در پلتفرم های مختلف نصب کنید.
همچنینین بخوانید:
تهیه خوراک بادمجان تندمیزان افزایش حقوق کارمندان سال 99 
Google Play Store
Google Play Store را از طریق دستگاه اندروید خود باز کنید.
در پنجره ی جستجو عبارت roblox را تایپ کنید.

روی گزینه ی Doll Dismount یا Roblox
با قاشق چوبی، بادمجان ها رو جا به جا کرد و دوباره به درختا خیره شد. بچه ها کل حیاط رو با گلبرگ های گل رز فرش کرده بودن. بابت مرگ اینهمه رز قرمز و نارنجی غصه خورد و سعی کرد توجهش به ماهیتابه رو به روش باشه. 
مادرش روز قبل از جایی یه عالمه بادمجان و کدوی ارزان پیدا کرده بود و از هر کدام چند کیلویی خریده بود. عصر مجبور شد همه را پوست بکند و سرخ کند، آنهم روی گاز توی حیاط :/ انگشتانش همه حنایی رنگ شده بود و کمرش از نشستن روی چهارپایه درد می کرد. پاهاش رو
گوشت قرمز
دارچین
پودر گل‌سرخ
زعفران
پیاز
رب‌گوجه
بادمجان
برنج
بادمجون‌ها رو مربعی خورد کنید و تلخیشو بگیرید و سرخ کنید.
گوشت رو با نمک و فلفل و پیاز و سیر و... آب‌پز کنید و اجازه بدید آبش کاملا گرفته بشه.
پیازها رو توی روغن داغ تفت بدید تا طلایی بشه، بعد ادویه‌ها و رب‌گوجه رو اضافه کنید و تفت بدید تا بوی ادویه‌ها به مشام برسه.
بعد بادمجون، گوشت و زعفرون رو اضافه کنید. کمی تفت بدید و شعله رو خاموش کنید.
رنج رو آبکش کنید و مواد رو لابه‌لای برن
یکی از محصولات کشاورزی معروف اینجا گوجه س که خود اهالی بهش میگن بادمجان!!!
به بادمجون هم میگن بادمجان و با پیشوند رنگ متمایزشون میکنند  
بنابراین رب گرفتن هم به شدت popular هست
و تو بعضی فروشگاهها دبه گنده پر از رب گذاشتند برای فروش
 
تو کلاس دکتری بحث مدیریت شهری بود
یکی از دانشجوها اومد مثال بزنه گفت: مثلا تو همین جاده به طرف تبریز، وسط خیابون برای جدا کردن باند رفت و برگشت دبه رب گذاشتند!!
(واقعا هم همینطوره)
بعد همکلاسیش برگشته میگه: وای  اون
از آن‌جا که بادمجان تقریبا هیچ چربی یا
کلسترولی ندارد، غذای بسیار سالمی برای افرادی است که می‌کوشند وزن‌شان را از دست
بدهند یا با مشکل چاقی مبارزه کنند. فیبر موجود در این گیاه خوراکی نیز بسیار سیرکننده
است، و آزاد شدن گرلین را مهار می‌کند، هورمونی که به ذهن ما می‌گوید که ما دوباره
گرسنه هستیم. زمانی که معده‌مان از فیبر پر می‌شود و اشتها کاهش می‌یابد، احتمال
پرخوری به شدت کم می‌شود، در نتیجه تلاش برای کاهش وزن نیز موفقیت‌آمیزتر می‌شو
کودکی کودکان کار مثل کودکی ما نیست. ما بازی می کنیم و با آنها بازی می شود، ما در آغوش پدرمان لبخند می زنیم آنها اگر پدری داشته باشند چون معتاد است کتک می خوردند، مادر ما برایمان خوراک تهیه می کند و مادر آنها برای تهیه پول خوراک آنها  را اجاره می دهد. ما درطول سال درس می خوانیم و آنها در خیابان برای جلب ترحم عابران کتاب فارسی اول دبستان را بغل می کنند و ای کاش تفاوت های ما فقط به همینجا ختم شود و به آزارها و سو استفاده های جنسی و بدنی و روانی نرسد.
برای آشنایی با طرز تهیه کوکوی بادمجان با مجله دلتا همراه باشید.

کوکوی بادمجان یکی از غذا های ساده و رژیمی و بسیار خوشمزه و لذیذ است. در تهیه این کوکو از ادویه ها و سبزی های معطر مختلفی استفاده شده که عطر خوبی به آن می‌دهد. اگر می‌خواهید یک غذا با بادمجان درست کنید که کمی متفاوت باشد، پیشنهاد ما به شما کوکوی بادمجان است.
مواد لازم :
بادمجان: 3 عدد
آرد برنج: 4 قاشق غذاخوری
قارچ: 6 عدد
سیر: 3 بوته
کنجد: 2 قاشق غذاخوری
تخم کتان: 2 قاشق غذاخوری
شوید خرد
 
طرز تهیه “خوراک جغور بغور”
جَغور بَغور که به نام های “جغول بغول” ، “واویشکا” ، “حمیسه” یا “هگیس” هم شناخته میشود، نام خوراکی است با مخلوط کردن دل ، جگر و قلوه گوسفند تهیه میشود. جغور بغور در بسیاری از شهرهای ایران مانند زنجان،رشت، ساری، اردبیل و کرمانشاه رایج بوده و شاید بتوان علت رواج یافتن آن در این مناطق را رونق داشتن دامداری دانسته و در نتیجه به دلیل فراوانی و قیمت نه چندان بالا، جغور بغور را خوراکی لذیذ و خوشمزه و البته فست فودی
میلانزای ایتالیایی نام دیگر خوراک شنیتسل آلمانی یا اسکالوپ فرانسوی ست و در امریکای جنوبی :در آرژانتین و بولیوی و پاراگوئه و اوروگوئه و ونزوئلا و برزیل و مکزیک نیز این خوراک با نام میلانزه یا میلانزا طبخ میشودبنا به سلیقه و یا ذائقه با سس کچاپ یا انواع دورچین ها مانند پاستا و برنج و سیب زمینی و سبزیجات سرو میشود . هرچه قطعات نازکتر باشد خوراک لطیفتر است . برای اینکه روغن کف نکند میتوان به جای تخم مرغ از شیر جهت آغشته کردن قطعات گوشت یا مرغ و م
با بادمجان غذاهای خوش‌مزه و متنوعی را می‌توان طبخ کرد که یکی از آن‌ها بادمجان شکم پر است.



بادمجان شکم پر نوعی خوراک است که هم به‌عنوان پیش‌غذا و هم به‌عنوان غذای اصلی سرو می‌شود. این غذای بسیار خوش‌مزه و لذیذ، با روش‌ها و مواد مختلفی پخته می‌شود.
بادمجان شکم پر در برخی شهرهای کشورمان یک غذای مجلسی است که در مهمانی‌های رسمی سرو می‌شود.
مواد لازم:
بادمجان: ۴ عدد
پیاز: ۲ عدد
گوجه‌فرنگی: ۳ عدد
روغن مایع به میزان لازم
گوشت چرخ‌کرده: ۲۰۰
کلم بروکلی سرخ شده
مواد لازم
 کلم بروکلی بزرگ
1 عدد

روغن زیتون
2 قاشق غذاخوری

نمک
به میزان لازم

پنیر پارمسان
2 قاشق غذاخوری

سیر خرد شده
1 قاشق غذاخوری

 فلفل قرمز
به میزان لازم

آویشن تازه
1 یا 2 عدد

بادام (اختیاری)
4 الی 5 عدد جهت تزیین

 

ادامه مطلب
دلمه را می‌شود به شکل‌های متفاوتی درست کرد و به این سبک از غذا می‌شود خلاق‌تر نگاه کرد و با انواع سبزیجات مختلف مثل بادنجان، فلفل دلمه‌ای، کلم، گوجه و پیاز دلمه درست کرد. دلمه‌هایی با طعم‌های مختلف و جذاب‌تر از برگ مو. یکی از این غذاها، طبخ دلمه با سبزیجاتی مانند بادمجان، پیاز، گوجه و حتی کدو و فلفل دلمه‌ای است.
مواد لازم برای تهیه دلمه سبزیجات:
بادمجان دلمه‌ای: ۲ عدد
فلفل دلمه‌ای رنگی: ۲ عدد
گوجه فرنگی درشت: ۲ عدد
پیاز خرد شده: ۱ عدد
رو
ترشی بادمجان یکی از بهترین چاشنی‌ها است که به شیوه‌های گوناگونی درست می‌شود.



ترشی بادمجان خیلی راحت درست می‌شود و بسیار خوش‌خوراک است. علاوه بر آن سفره را هم زیبا می‌کند. بهتر است برای تهیۀ این چاشنی، از بادمجان‌های قلمی و بدون تخم استفاده شود.
مواد اولیه:
بادمجان قلمی: یک کیلوگرم
سیر: ۴۰۰ گرم
سبزی ترشی: ۱۰۰ گرم
سبزی خشک معطر محلی: یک قاشق غذاخوری
فلفل سبز تند به میزان د‌ل‌خواه
سرکۀ قرمز به میزان لازم
نمک، سیاه‌دانه، گلپر، فلفل قرم
 
طرز تهیه هویج پلو
یکی از متنوع ترین و جذاب ترین اقلیم های غذایی ایران متعلق به شهر زیبای شیراز هست، همگی ما بسیاری از اون ها رو میشناسیم! سالادها، دسر ها و شیرینی ها و خوراک های شیراز جزء پر طرفدارترین ها در ایران هستند. ترکیب های عالی و به جای مواد غذایی در تهیه این خوراک ها باعث شده که طعم و مزه خوشایند و دلخواهی داشته باشند و نظر هر بیننده ای رو به خودشون جلب کنن. امروز قرار هست طرز تهیه یکی از همین غذاهای بسار لذیذ رو با هم مرور کنیم. هویج پ
روش اول سرخ کردن بادمجان با کمترین مقدار روغن
ابتدا در یک قابلمه آب بریزید و بگذارید به جوش بیاید، کمی روغن و نمک به آن اضافه کنید (مثل ماکارونی).
سپس بادمجان‌ها را داخل آب جوش بریزید و بعد از پنج دقیقه آبکش کنید و در نهایت بادمجان‌ها را سرخ کنید.
روش دوم سرخ کردن بادمجان با کمترین روغن
پوست بادمجان‌ها را بگیرید و آنها را به دلخواه برش بزنید.
آن‌گاه در آبکش بریزید و رویشان نمک بپاشید و یک ساعت استراحت دهید تا آب میان بافتی بادمجان خارج شود.
س
هوالرئوف الرحیم
از باغ که اومدیم، اونجا هیچی نخوردیم. تندی نشستیم تو ماشین و گاز دادیم تا خونه.
بعد دوش گرفتن بچه ها و خودم برای فرار از گرما، نفری یه کاسه پر بستنی خوردیم و من همزمان آب دوغ خیار فرد اعلا هم درست کردم و یخ کرد وجودمون و سر حال اومدیم.
عوضش برای شام اون خوراک مخصوص لوبیا و نودل و تن ماهی رو که خودم و رضا عاشقشیم پختم. 
رضوان بعد از اینکه با کلی مصیبت تمام بشقابش رو خورد اومد تو آشپزخونه بهم گفت:
" مامان جون دست شما درد نکنه ولی لوب
روزی حاکمی به وزیرش گفت:امروز بگو بهترین قسمت گوسفند را برایم کباب کنند و بیاورند.
وزیر دستور داد خوراک زبان آوردند.چند روز بعد حاکم به وزیر گفت:امروز میخواهم بدترین قسمت گوسفند را برایم بیاوری و وزیر دستور داد باز هم خوراک زبان آوردند.حاکم با تعجب گفت:یک روز از تو بهترین خواستم و یک روز بدترین هر دو روز را زبان برایم آوردی چرا؟؟؟وزیر گفت: "قربان بهترین دوست برای انسان زبان اوست و بدترین دشمن نیز باز هم زبان اوست"  
قدر 4 چیز را پیش از از دست
همچنین در حاشیه این همایش بانوان هنرمند تالش ، رضوانشهرو ماسال سفره غذاهای محلی پهن کردند
 
 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان ؛ همایش گردشگری خوراک در تالش با عنوان نقش خوراکی های محلی در جذب گردشگر با حضور تعدادی از اساتید دانشگاه و کارشناسان گردشگری در سالن اجتماعات دانشگاه پیام نور تالش برگزار شد.همچنین در حاشیه این همایش بانوان هنرمند تالش ، رضوانشهرو ماسال سفره غذاهای محلی پهن کردند
برای آشنایی با طرز تهیه کیک مرغ و بادمجان با مجله دلتا همراه باشید.
کیک مرغ و بادمجان غذایی لذیذ و خوشمزه است که به راحتی نمی‌توان از آن گذشت. این غذای بی‌نظیر و جدید که بسیار هم خوش طعم است، گزینه خوبی برای دوستداران بادمجان است. طرز تهیه کیک مرغ و بادمجان بسیار ساده است و با کمی خلاقیت می‌توانید یک پیش غذای شیک یا یک میان وعده کامل سرو کنید.
مواد لازم خمیر کیک مرغ :
آرد سفید: 3 لیوان
خمیر مایه فوری: یک قاشق سوپ‌خوری
بیکینگ پودر: یک قاشق مرب
مواد لازم: قارچ …………………………… 400 گرمهویج …………………………. 2 عدد بزرگپیاز …………………………….  یک عدد کوچکفلفل دلمه ای ……………….. 1/2 عددروغن زیتون…………………. 1 قاشق غذاخورینمک ، فلفل و زردچوبه ……  به میزان لازمطرز تهیه:کف ماهیتابه را با روغن چرب کنید. بهتر است از ماهیتابه رژیمی استفاده کنید. در صورت در دسترس نبود از ماهیتابه نچسب استفاده کنید تا مواد بدون سوختن بخارپز شوند.پیاز ، قارچ، هویج و فلفل دلمه را در ماهیتابه ریخته و نمک و فلفل و
بذر بادمجان دلمه ای سیاه
 
محصول کشور روسیه
** قابل کشت در باغچه و گلدان در آپارتمان **
تعداد بذر در هر بسته : بین 60 الی 70 عدد
وزن هر عدد بین  112-200 گرم می باشد.
کاملا ارگانیک
میوه های سیاه و سفید بنفش با یک پوست ظریف می باشند.
میوه هابادانه های ظریف و عطر قارچ می باشند.
www.karnila.ir
فروشگاه بذر کارنیلا
تحقیق درباره خوراک و خوراک دادن
↓↓  لینک   دانلود   و   خرید   پایین   توضیحات   ↓↓ فرمت  فایل:  word    (قابل  ویرایش و آماده پرینت) تعداد  صفحات:10     قسمتی   از   متن   فایل   دانلودی : مقدمه: یک راهنما برای تولید موفق، غذای مناسب برای گاو است. هزینه غذا بیشترین بهایی است که برای نگهداری گاو باید پرداخت.فهم مراحل هضم نشخوارکنندگان وغذای اصلی آنها، نیازمند غذا دادن و مدیریت خوب است. دستگ ...دریافت فایل
بنتونیت در جیره غذایی حیوانات نظیر گاو، خوک، گوسفند، مرغ، بوقلمون و اردک و سایر طیور استفاده می شود. اثرات مثبت بنتونیت نظیر بهبود ضریب تبدیل و افزایش نرخ رشد دام باعث شده مصرف این ماده معدنی در سالهای اخیر توسعه یافته است. بنتونیت باعث کاهش نرخ عبور شیرابه هضمی از سیستم گوارش، خاصیت بافری ذرات بنتونیت و افزودن مواد مغذی در نتیجه گنجاندن بنتونیت در جیره دسترس حیوان می شود. برای تولید خوراک ماهی بنتونیت تا ابعاد 1.5 میلیمتر خردایش شده و با خو
بذر بادمجان سفید تخم مرغی پر محصول
 
محصول کشور روسیه
** قابل کشت در باغچه و گلدان در آپارتمان **
تعداد  بذر در هر بسته : بین 100 الی 120 عدد
قدرتمند ترین نوع بذر F1
وزن هر عدد بین 50-70 گرم می باشد.
کاملا ارگانیک
گوشت چرب با طعم نسبتا تند ، رنگ سفید  یا سبز مایل به سفید،
میوه ها، کروی،  بنفش، نسبتا بزرگ می باشند
www.karnila.ir
فروشگاه بذر کارنیلا
کشک بادمجان یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که با نان سنگک و سبزی خوردن طعم بی‌نظیری دارد.



در بسیاری از غذاهای ایرانی از بادمجان استفاده می‌شود. بادمجان را می‌توان به‌صورت کبابی یا سرخ شده در غذا به کار برد. کشک هم محصولی صد‌در‌صد ایرانی است که طعمی خاص با کمی شوری و ترشی به غذا می‌دهد. برای تهیۀ کشک بادمجان، می‌توان آن را سرخ یا کبابی کرد. بادمجان کبابی رژیمی و کم کالری است، ولی بادمجان سرخ شده برای کشک بادمجان مجلسی مناسب‌تر است.
مو
گوشت گاو ،گوشت گوساله ،فست فود (کالباس، سوسیس،سس سفید وقرمز ،همبرگر و...)،قهوه، کاکائو، نسکافه ،عدس، بادمجان، ادویه جات (زیاد و تند)، هله هوله (پفک، چیپس، کرانچی، شکلات).نکته : مرباها از طبع خود میوه گرمترند و اگر با عسل درست شوند گرمتر ازمربای با شکر  درست شده میباشند.
گوشت گاو ،گوشت گوساله ،فست فود (کالباس، سوسیس،سس سفید وقرمز ،همبرگر و...)،قهوه، کاکائو، نسکافه ،عدس، بادمجان، ادویه جات (زیاد و تند)، هله هوله (پفک، چیپس، کرانچی، شکلات).نکته : مرباها از طبع خود میوه گرمترند و اگر با عسل درست شوند گرمتر ازمربای با شکر  درست شده میباشند.
طرز تهیه ترشی گل کلم
 
ترشی در کنار غذاهای بیشتر ایرانی ها وجود دارد، از میان ترشی ها، ترشی گل کلم با طعم لذیذی که دارد طرفداران زیادی دارد. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه ترشی گل کلم فوری زرد و هویج با زردچوبه و آب گوجه فرنگی در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
مواد لازم برای طرز تهیه ترشی گل کلم خوشمزه
گل کلم: ۳ کیلو
بادمجان: ۱.۵ کیلو
خیار: ۱ کیلو
هویج: نیم کیلو
کرفس: نیم کیلو
لوبیا سبز: نی
طرز تهیه ترشی گل کلم
 
ترشی در کنار غذاهای بیشتر ایرانی ها وجود دارد، از میان ترشی ها، ترشی گل کلم با طعم لذیذی که دارد طرفداران زیادی دارد. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه ترشی گل کلم فوری زرد و هویج با زردچوبه و آب گوجه فرنگی در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
مواد لازم برای طرز تهیه ترشی گل کلم خوشمزه
گل کلم: ۳ کیلو
بادمجان: ۱.۵ کیلو
خیار: ۱ کیلو
هویج: نیم کیلو
کرفس: نیم کیلو
لوبیا سبز: نی
طرز تهیه ترشی گل کلم
 
ترشی در کنار غذاهای بیشتر ایرانی ها وجود دارد، از میان ترشی ها، ترشی گل کلم با طعم لذیذی که دارد طرفداران زیادی دارد. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه ترشی گل کلم فوری زرد و هویج با زردچوبه و آب گوجه فرنگی در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
مواد لازم برای طرز تهیه ترشی گل کلم خوشمزه
گل کلم: ۳ کیلو
بادمجان: ۱.۵ کیلو
خیار: ۱ کیلو
هویج: نیم کیلو
کرفس: نیم کیلو
لوبیا سبز: نی
طرز تهیه ترشی گل کلم
 
ترشی در کنار غذاهای بیشتر ایرانی ها وجود دارد، از میان ترشی ها، ترشی گل کلم با طعم لذیذی که دارد طرفداران زیادی دارد. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه ترشی گل کلم فوری زرد و هویج با زردچوبه و آب گوجه فرنگی در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
مواد لازم برای طرز تهیه ترشی گل کلم خوشمزه
گل کلم: ۳ کیلو
بادمجان: ۱.۵ کیلو
خیار: ۱ کیلو
هویج: نیم کیلو
کرفس: نیم کیلو
لوبیا سبز: نی
طرز تهیه ترشی گل کلم
 
ترشی در کنار غذاهای بیشتر ایرانی ها وجود دارد، از میان ترشی ها، ترشی گل کلم با طعم لذیذی که دارد طرفداران زیادی دارد. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه ترشی گل کلم فوری زرد و هویج با زردچوبه و آب گوجه فرنگی در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
مواد لازم برای طرز تهیه ترشی گل کلم خوشمزه
گل کلم: ۳ کیلو
بادمجان: ۱.۵ کیلو
خیار: ۱ کیلو
هویج: نیم کیلو
کرفس: نیم کیلو
لوبیا سبز: نی
طرز تهیه ترشی گل کلم
 
ترشی در کنار غذاهای بیشتر ایرانی ها وجود دارد، از میان ترشی ها، ترشی گل کلم با طعم لذیذی که دارد طرفداران زیادی دارد. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه ترشی گل کلم فوری زرد و هویج با زردچوبه و آب گوجه فرنگی در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
مواد لازم برای طرز تهیه ترشی گل کلم خوشمزه
گل کلم: ۳ کیلو
بادمجان: ۱.۵ کیلو
خیار: ۱ کیلو
هویج: نیم کیلو
کرفس: نیم کیلو
لوبیا سبز: نی
طرز تهیه ترشی گل کلم
 
ترشی در کنار غذاهای بیشتر ایرانی ها وجود دارد، از میان ترشی ها، ترشی گل کلم با طعم لذیذی که دارد طرفداران زیادی دارد. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه ترشی گل کلم فوری زرد و هویج با زردچوبه و آب گوجه فرنگی در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
مواد لازم برای طرز تهیه ترشی گل کلم خوشمزه
گل کلم: ۳ کیلو
بادمجان: ۱.۵ کیلو
خیار: ۱ کیلو
هویج: نیم کیلو
کرفس: نیم کیلو
لوبیا سبز: نی
طرز تهیه ترشی گل کلم
 
ترشی در کنار غذاهای بیشتر ایرانی ها وجود دارد، از میان ترشی ها، ترشی گل کلم با طعم لذیذی که دارد طرفداران زیادی دارد. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه ترشی گل کلم فوری زرد و هویج با زردچوبه و آب گوجه فرنگی در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
مواد لازم برای طرز تهیه ترشی گل کلم خوشمزه
گل کلم: ۳ کیلو
بادمجان: ۱.۵ کیلو
خیار: ۱ کیلو
هویج: نیم کیلو
کرفس: نیم کیلو
لوبیا سبز: نی

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

موسسه خیریه سگال

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

پایگاه میثم تمار مزرعه شور آذران فضا نما | طراحی و ارائه مبلمان اداری #بیرق-ولایت دلツ موبایل _ پور کاکوتی وبلاگ دبیرستان دوره ی دوم آیت الله غفاری هفشجان Persian Horror کوادکوپتر، هلی شات، پهپاد تجهیزات آشپزخانه صنعتی و تجهیزات فست فود آیریس